Alexander Chase
Casa unui barbat este castelul sotiei lui

Poți merge și tu – un bărbat frumos și sănătos nu strică la casa femeii.

Dar, ce este DeSheli?

Una din cele mai de succes companii cosmetice din lume, în ultima perioadă, având reprezentanțe în 17 țări: SUA, China, Israel, Turcia, Bulgaria, Republica Cehă, Serbia, Estonia, Letonia, Ucraina, România, Rusia, Georgia, Kazahstan, Belarus, Azerbaidjan și Republica Moldova.

Mai concret, mergeți la Centrul Comercial Grand Hall, pe adresa Bd. Negruzzi 2/4, reprezentanța DeSheli aflându-se chiar la intrarea centrală.

Și ce găsțiți acolo?

Un set de sisteme cosmetice complexe de îngrijire a corpului, predestinate atât sexului frumos, cât și celui puternic. Dar s-o luăm pe rând și începem cu:

Diamond Treasures Face

- o adevărată găselniță pentru femei, un sistem complex de îngrijire a pielii feții, care contribuie la diminuarea schimbărilor legate de vârstă, încetinirea procesului de îmbătrânire, cu ajutorul căruia frumoasele noastre pot face față problemelor majore ale pielii .

Diamond Treasures Brilliant Hair

– un sistem integrat de îngrijire a părului, care îl ajută să reziste procesului îmbătrânirii și factorilor externi negativi. Acesta include atât soluții pentru utilizarea de zi cu zi, precum si îngrijiri intensive de recuperare.

Diamond Treasures Skin Glory

- un sistem complet de ingrijire a corpului, pe baza de celule de plante și alte ingrediente naturale.

Și, în special, pentru noi -

Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal

– o linie de cosmetice concepută special pentru bărbați: ținând cont de caracteristicile pielii și ale părului nostru. Acest set include toate soluțiile necesare pentru îngrijirea zilnică a feței, corpului și părului, precum și diminuarea schimbărilor pe care le impune vârsta.

Astfel, DeSheli poate declara cu mândrie că implementează cu succes misiunea sa: oferă posibilitatea femeilor și bărbaților din întreaga lume să-și găsească frumusețea și armonia.

Cum afli asta?

Chiar și la noul Centru SPA DeSheli, unde ai ocazia să beneficiezi de un tratament SPA gratuit.

Procedurile de întinerire, destinate atât femeilor, cât și bărbaților, oferă pielii frumusețe si sanatate, îi dă un efect de cristal.

Află secretul tinereții cu DeSheli...

Un număr de contact?

Poftim: 022 020 020.

Mai multe din această categorie: « Mercedes-Benz GLA Estetica vaginului »
Urcă în rețeaua COOL