William Shakespeare
Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli

De acum 50 de ani încoace, în fiecare an e ca în fiecare an:

Calendarul Pirelli, așteptat cu nerăbdare la fiecare sfârșit de an, a fost prezentat la la Milano spre deliciul iubitorilor de frumos. Acum însă, acesta se deosebește clar de edițiile precedente în care predominau peisajele exotice sau conțineau careva mesaje.

Pirelli 2015, care va apărea în 17.000 de exemplare și este realizat de fotograful Steven Meisel, reprezintă un tribut acordat clasicului calendar erotic de perete.

Pentru prima dată, în calendarul Pirelli apare și un fotomodel cu dimensiuni generoase - Candice Huffine, nurii căreia n-au putut încape într-un corset.

Despre materialul folosit, fotomodelele au îmbrăcat foarte mult latex. Mai exact, este vorba de cele mai în vogă și apreciate nume, așa cum a obișnuit Pirelli:

Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss și Anna Ewers.

Lucrările reprezintă un joc de culori, machiaj și material vestimentar, ansamblu folosit cu succes de fotograful de modă care a fost solicitat în acest an de către Pirelli:

Steven Meisel, după cum vă spuneam...

 

Urcă în rețeaua COOL