Abraham Lincoln
Nu poti construi caracterul si curajul prin lipsirea unui barbat de initiativa si independenta

Reginele, de fapt, pentru că Regina Iernii, concursul desfășurat pe site-ul www.unicool.md pe durata lunii februarie, s-a soldat cu premii pentru toată lumea.

Și pentru fetele clasate pe locurile 2 și 3, dar și pentru celelalte, iar UniCOOL te va ține la curent cu felul în care își va lua fiecare premiul acasă.

premii-1

Până atunci, însă, partenerii concursului au pus de-o parte premiile în așteptarea câștigătoarelor.

Și a câștigătoarei, firesc – Olesea Ipatii, Regina Iernii!

Salonul Cosânzeaza, și frumoasa și șarmanta sa patroană, Angela Negru, a fost la înălțime și ne-a primit așa cum se cuvine, cu haine galante pentru primele trei clasate, inclusiv cu obiect vestimentar pentru câștigătoarea Olesea Ipatii.

premii-4

Librăria Libarrius a avut grijă de latura spirituașlă, le-a pus pa dispoziția fetelor cărți pe măsura vârstei și a dorințelor lor – Regina Olesea va fi intrigată de Alchimistul lui Coelho, Tatiana Haheu va beneficia din plin de cartea primită în procesul educațional al adoratului său fecioraș, Kevin, iar Tanya Belexiu va avea de ales dacă să se ducă în Rai sau în altă parte, după ce va citi "Fetele bune ajung în Rai. Fetele rele ajung unde vor".

Nu a rămas în urmă nici lenjeria Kleo și Jadea, cu premii senzuale și sexoase pentru primele trei clasate.

Compania Fresh & Joy, în persoana frumoasei proprietare, Angela Chelaru, a avut grijă ca fetele noastre să poarte, în sezonul potrivit, jenți Eco de vară deosebit de stilate.

Le-a și umplut cu de toate ca în casa câștigătoarelor noastre să fie mereu curat și strălucitor.

Și fresh, firesc!

Urcă în rețeaua COOL