Francois Truffaut
In iubire, femeile sunt profesioniste, iar barbatii amatori

O mașină bună mereu are nevoia de a fi înfrumusețată și de o femeie pe măsură. Asta e legea nescrisă și nimeni nu are în gând s-o conteste.

Nici noi și nici Alina, care este model la agenția ADmodels cu care am și legat o colaborare. Vă amintiți de Francesca, care a făcut pereche cu un BMW Seria 6 Gran Coupe? ...

Deci, după Francesca a venit rândul Alinei să înfrumusețeze galeria pictorialelor incendiare în care eleganța, șarmul, sex appeal-ul și puterea sunt exprimate deopotrivă atât de mașinile alese, cât și de modelele care le fac față cu brio, ea având misiunea să dreseze și să îmblânzească un Jaguar.

Vă dați seama că nu ne referim la fiara din America Latină, ci la un superb sport car de care nu prea vezi prin Chișinăul nostru.

Și dacă e Jag, să fie un Jaguar F-Type, pus într-o situație oarecum nefirească pentru că am fost mai îndrăzneți și l-am băgat la boxe - în condiții firești, o asemenea mașină nu prea are ce căuta în service, doar pentru teste, revizii și, eventual, schimbul "uleiului"...

Iar Alina a intrat serios în rolul mecanicului care are grijă de întreținerea superbei bijuterii, care mai e și rea și puternică, pe deasupra...

E drept că vestimentația n-a fost una tocmai obișnuită, si roba pe care a îmbrăcat-o arăta ceva mai sexy față de cum aceasta stă zilnic pe angajații obișnuiți, dar de dragul unui pictorial mai deosebit nu e păcat să mai și deviem de la realitatea zilnică.

Important e că misiunea a fost îndeplinită, până la urmă, Jaguarul a stat cuminte și s-a lăsat dresat.

Cu ceva scântei, e drept, dar la propriu - și ăștia au făcut parte din decor...

Sub privirile interesate ale numeroșilor bărbați – angajați sau clienți ai service-ului, dar așa și lucrul este mai interesant și palpitant.

Cum o să-și mai amintească Alina de această experiență inedită?...

Scris de Marcel Toma

Foto: Dima Cantemir Photographer

Video: RedBox Studio

Make up & hair styling: Veronica Ambroci

Model: Alina Bizdiga, agenția ADmodels

Model automobil: Jaguar F-Type

Loc: Showroom Jaguar

autoexpert

Urcă în rețeaua COOL