Coco Chanel
Atita vreme cit stii ca barbatii sunt asemenea copiilor, stii totul

Un spectacol de cultură, de literatură, de suflet și de gust.

De calitate și de caritate.

Eveniment desfășurat în cadrul Târgului de Carte 2014 –

Scriitorul Igor Volnițchi le-a dat întâlnire prietenilor, admiratorilor și tuturor celor dornici să-i savureze creația, să cunoască cele mai recente detalii legate de cariera sa de scriitor și să guște din următoarele sale lucrări.

Căror le-a dat și autografe.

Și motivul să-l vadă ceva altfel decât ca pe un maestru în consultanță și promovare, inclusiv politică, activitate pe care o desfășoară în cadrul companiei POLIEXPERT.

Ocazie de care au beneficiat numeroși oameni de litere, politică, media, afaceri și... pur și simplu, oameni, prezenți la acțiune.

Cei care au și cumpărat cărțile autorului, banii acumulați în cadrul evenimentului fiind direcționați pe loc către două tinere talente.

Intermediar:

Președintele Uniunii Scriitorilor, Arcadie Suceveanu, care nu putea să rateze acest eveniment, cel care a și făcut legătura între sumele colectate în cadrul acțiunii și destinatarii lor –
un tânăr scriitor (care s-a dovedit a fi scriitoare) și un traducător.

Până atunci însă publicul prezent a aflat despre faptul că primele două romane ale scriitorului Igor Volnițchi, „Călăul e nevinovat" și „Învață-mă să mor", sunt traduse și vor fi editate și în limba rusă.

Și că prima denumire de carte semnată de autor, "Istoria partidelor", va fi reeditată în anul viitor, iar informația despre jucătorii politici din RM - actualizată.

Momentul cel mai așteptat al acțiunii a constituit fragmentul din noua sa carte, pe care Igor Volnițchi l-a citit în fața publicului prezent.

Carte care este așteptată, de asemenea, în 2015.

Și UniCOOL abia o așteaptă...

Foto: POLIEXPERT

Urcă în rețeaua COOL