Henry Louis Mencken
Un gentleman este un barbat care nu loveste niciodata o femeie fara sa fie provocat

Primarul general al capitalei, adică, Dorinn Chirtoacă, în actul fără de precedent pe care niciun politician de la noi n-a îndrăznit să-l facă public.

Adică, să-și scoată viața privată pe scena PMAN.

Ei, uite că Dorin Chirtoacă, spre disperarea și bucuria numeroaselor site-uri care împușcau la o bucată de noaptea știre după știre despre faimosul eveniment, a cerut-o de nevastă pe frumoasa reporteriță și prezentatoare de la PRO TV, Anișoara Loghin.

Surprize, surprize, după cum e numele emisiunii la care a muncit cândva actualul primar al Chișinăului și întregilor suburbii.

Surprinzătoare aleasa primarului, pentru foarte multă lume, mai puțin informată, informație pe care cei doi, se pare au ținut-o departe de gura și ochii lumii.

Partizani, ce mai!

Acuma, că tot evenimentul s-a consumat și avem timp destul să închidem sertarul deschis asera de mirare, iese în evidență fenomenul PRO TV și a fetelor care muncesc acolo:

o adevărată pepenieră de mirese pentru politicienii moldoveni -

Ne amintim de Angela Gonța, căsătorită cu Vlad Filat, și de Speranța State, despre care s-a scris că, la fel, că nu ar fi departe nici ea de lumea politicului în în întruchiparea sa masculină.

Foto: Constantin Grigoriță (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Urcă în rețeaua COOL