Jules Renard
Barbatul a fost creat inaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cateva cuvinte fara sa-l intrerupa nimeni

Manej Sport Arena a găzduit un spectacol de zile mari, transmis în lumea mare pe sticlă, în care luptele, show-ul și frumusețea au făcut echipă perfectă.

Mulțimea de spectatori veniți din întreaga țară au putut admira super-galelele KOK EAGLES SERIES 2014, KOK WORLD GP 2014 și KOK WORLD GP HEAVYWEIGHT CHAMPION 2014, organizate de către Fighting & Entertainment Association (FEA).

În prima luptă, desfășurată conform regulilor MMA, moldoveanul Dmitrii Capmari nu a avut noroc în fața lituanianului Mindaugas, cedând în extra time.

Apoi au urmat lupte după regulile KOK...

Dmitri Sîrbu a cedat și el, în fața ucraineanului Sefibekov, apoi au venit și victoriile pentru luptătorii moldoveni antrenați în gala KOK EAGLES SERIES 2014: Dragoș Zubco l-a distrus pe olandezul de origine rusă, Stas Romanov, Pavel Voronin s-a impus, după o luptă crâncenă și spectaculoasă, în fața românului Cosmin Cozmanca, iar Maxim Bolotov a trecut de italianul Lucian Danilencu – italian după acte că e român omul...

Mai puțin noroc a avut Stas Reniță, care s-a accidentat în chiar prima rundă în lupta cu polonezul Wosik...

Luptătorii antrenați în KOK WORLD GP 2014 au oferit publicului lupte frumoase și spectaculoase.

Mai ales se referă la confruntarea dintre Alexandru Daniel din România și ucraineanul Igor Lyapin, cel cunoscut și iubit de spectatorii noștri, ultimul având câștig de cauză în final.

Un alt duel româno-ucrainean, între Alexandru Leuștean și Artur Kyshenko, cel care a reintrat în circuitul K-1 prin intermediul galei de la Chișinău, a fost la fel de încins și s-a încheiat la fel, cu victoria luptătorului ucrainean.

Nu la fel de fericit a fost moldoveanul Dorel Cristian, care a cedat în față italianului Petrosyan.

În centrul atenției au fost și luptele KOK WORLD GP HEAVYWEIGHT CHAMPION 2014, în care greii au fost la putere: în semifinale, conaționalul nostru, Stepan Cîrlig a trecut de belgianul Vanne Ste, iar germanul Vladimir Tok, de olandezul Fabian Gondorf.

Finala și Cupa de Campion a fost judecată de același Tok, după ce l-a trimis în knockout pe Stepan Cîrlig.

Asta e.

Acesta e sportul, are parte de învinși și de învingători.

Spectatorii au plecat mulțumiți și sunt în așteptarea unei noi gale organizate de FEA...

Urcă în rețeaua COOL