William Shakespeare
Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli

Pentru că Audi și Mercedes le suflă în ceafă bavarezilor tot mai periculos.

Deocamdată însă BMW este lider mondial pe piaţa auto premium, a înregistrat o creştere de 10% a vânzărilor, la 1,03 milioane de unităţi în primele şapte luni –

Este pentru prima oară în istoria companiei germane când vânzările sub brandul BMW depăşeşc pragul de 1 milion de unităţi după doar primele şapte luni ale anului.

Dar, din câte UniCOOOL ți-a spus mai sus, diferenţa faţă de concurenții Mercedes-Benz şi Audi scade -

Vânzările competitorilor BMW au crescut semnificativ.

Audi a vândut cu 11% mai multe automobile în primele şapte luni din acest an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 1,01 milioane de maşini comercializate.

Asta datorită cererii ridicate pentru modelul A6.

Şi vânzările Mercedes au urcat cu 13%, la 920.000 de unităţi.

Noile modele compacte şi SUV-uri contribuie decisiv la creşterea brandului.

Mercedes a vândut cu 104.000 de unităţi mai mult faţă de primele şapte luni din 2013, cele ale Audi au urcat cu 101.000 de unităţi, iar BMW a înregistrat o creştere de 77.000 de autovehicule.

Ce se aude pe marile pieţe la nivel global?

Se aude Audi, care este lider la vânzări în Europa şi China, în timp ce BMW conduce în topul vânzărilor din Statele Unite.

Toţi cei trei producători germani au înregistrat creşteri spectaculoase pe piaţa din China, unde Audi rămâne lider pe piața premium, dar Mercedes a înregistrat cea mai mare creştere, de 34%, ajungând la 156.843 de unităţi comercializate.

 

Urcă în rețeaua COOL