Jules Renard
Barbatul a fost creat inaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cateva cuvinte fara sa-l intrerupa nimeni

Un proiect îndrăzneț cu obiective propuse pe măsură, condus de un om de afaceri care vrea să facă afaceri și în acest domeniu – fashion.

Un domeniu deosebit de interesant pentru bărbați și tot ei, de regulă, sunt cei care conduc și decid pe acest „teren"...

Despre ce este vorba, în cele mai amănunțite amănunte, ne spune chiar el –

Directorul general Fashion TV Moldova, Korneliu Vidrașco.

 

Fashion TV se lansează în Moldova și Korneliu Vidrașco este director general Fashion TV Moldova... Detalii... Ce înseamnă de fapt acest cap de știre, ce acțiuni urmează și cu ce începeți activitatea sub egida Fashion TV?

Odată cu relansarea Fashion TV Moldova ( FTV Moldova), se lansează și agenția de modele FashionTV Models Agency.

Deocamdată, este stabilit cine va fi directoarea agenției de modele, precum și cine va ocupa funcția de profesor de podium.

Despre funcția de manager, urmează încă să decidem cui îi va reveni aceasta.

Îl menționez și pe "gladiatorul" modei de la Chisinau, Daniel Racovizza, care este parte a echipei FTV Moldova...

Cea care are ca scop organizarea unui șir de evenimente mondene, cum ar fi "FashionTV Event & Party", "Miss Fashion TV Moldova" precum și prezentări de modă sub eghida FTV care vor fi difuzate în peste 140 de țări.

Care este impactul evenimentului pentru mediul fashion de la noi și pentru showbiz în general? Ce pespective se pot deschide și cine poate beneficia de ele?

Perspectivele pe care le oferă Fashion TV au fost observate foarte bine atunci când modelele Fashion TV Moldova au prezentat evenimente organizate la Fashion TV Summer Festival Mamaia, precum și la Festivalul de film de la Cannes, Londra, Paris, Vienna, Roma, Thailanda, Dubai...

Tot aici menționăm și succesul designerului Daniel Racovizza, care și-a prezentat colecția la evenimentele de la Fashion TV Summer Festival Mamaia, Milano precum și la Festivalul de film de la Cannes.

Ce oportunități apar în fața modelelor și a designerilor, tuturor celor implicați în domeniu, odată cu lansarea voastră? Până unde pot ajunge?

cornel vidrasco

FTV Moldova are drept scop promovarea designerilor și modelelor din R.Moldova pe plan mondial:

orice designer din țara noastră își poate prezenta colecțiile la evenimentele organizate de FTV Moldova și, totodată, orice domnișoara cu vârsta cuprinsă între 16-28 ani, cu o înălțime de peste 172 cm și cu parametri necesari, poate deveni model FTV.

Concretizez că agenția noastră va încheia doar contracte de colaborare - putem conlucra și cu modele din alte agenții, cu care vom fi în parteneriat.

Cât de interesați au fost cei de "acolo" de inaugurarea unui birou aici? Cu ce nou poate veni Fashion TV Moldova și cu ce poate surprinde publicul postului recunoscut în lumea modei în întreaga lume?

Republica Moldova este o platformă cu perspectivă cât privește promovarea modei, a designerilor, precum și a noilor modele pe plan mondial.

Parteneri noștri sunt și mereu vor fi cei de la FashionTV România, de la care avem de învățat foarte multe la capitolul organizare și administrare.

Totodată, Fashion TV Moldova, în parteneriat cu Federația de promovare a turismului din Moldova, planifică pentru timpul apropiat careva proiecte ce țin de promovarea R.Moldova ca zonă turistică...

De câtă atenție vor avea parte băieții în cadrul manifestărilor organizate de biroul vostru? Cam sunt uitați în lumea modei aici la noi...

FTV Moldova va promova atât modele femei, cât și bărbați, care vor avea perspectiva prezentărilor pentru Fashion TV în cadrul evenimentelor atât de la noi, cât și de peste hotare, iar cei mai buni vor putea prezenta și pentru cel mai vestit designer din România, Cătălin Botezatu, dar și alți designeri renumiți.

Postul de director la ce obligă și ce avantaje oferă? Ce trebuie să facă și ce face deja directorul Fashion TV Moldova?

Activitatea de bază, cum a fost așa și va rămâne - ea ține de afaceri în domeniul comerțului internațional.

Cât privește postul de director general FTV Moldova, acesta îmi dă posibilitatea de a-mi manifesta abilitățile și în alte compartimente.

Anume, în showbiz: urmează să mai administrez o echipă întreagă care se va ocupa de evenimente, prezentări de modă și toate astea sub eghida Fashion TV.

Despre avantaje - e să fii mereu conectat la o lume frumoasă, interesantă și să ai posibilitatea să cunosti persoane pe care le vezi doar la TV sau în reviste.

Dar și să fii prezent la cele mai spectaculoase show-uri din întreaga lume.

cornel vidrasco-2

 

Urcă în rețeaua COOL