William Shakespeare
Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli

Pentru că oamenii nu mai știu unde să filmeze produse pentru adulți, până acum fiind încercate toate locațiile posibile și imposibile de pe pământ, imaginare sau mai puțin, aceștia s-au gândit să exploreze și spațiul pentru a realiza primul film pornografic cu astronauţi.

Se va întâmpla anul viitor, din câte planifică Pornhub - reprezentanţii companiei spun că vor trimite doi "sextraunauţi" pe orbita Terrei pentru a filma scene erotice.

Totul pentru "Sexploration".

Dacă s-a filmat "Sperminator", de ce să nu fie și "Sexploration".

Mediafax ne trimite la dailymail.co.uk, surse care, împreună, ne trimit la... actorii Eva Lovia şi Johnny Sins, cei care și vor face toată treaba în spațiu.

Dar, înainte de lansarea pe orbită, aceștia vor suporta șase luni de antrenamente.

Reprezentanţii Pornhub vor să facă istorie, să fie ca la nimeni, doar că există o mică problem în realizarea sexplorării spațiale – money!

Iar pentru a acumula fondurile necesare și ar fi vreo 3,4 milioane de parai, compania își îndeamnă utilizatorii să facă donaţii pe site-ul de finanţare participativă IndieGogodacă vreți tare să vedeți minunea și nu aveți ce face cu banii, nu vreți să fiți ales vreun primar pe nicăieri, puteți dona cu lejeritate...

Donatorii cei mai darnici vor avea dreptul de a regiza diverse scene din noul film, de a alege poziţiile sexuale pe care va urma să le joace actorii şi multe alte favoruri....

Cu adevărat:

Das ist fantastisch!

Urcă în rețeaua COOL