Francois Truffaut
In iubire, femeile sunt profesioniste, iar barbatii amatori

Micuţa Eva Maria Toma, despre care UniCOOL scria cu mai bine de cinci luni în urmă, că a venit pe lume nu oricum şi oriunde, ci tocmai în Regatul Unit al Marii Britanii, a fost recent creştinată. Şi avut parte de cei mai tari nași de botez şi de cea mai tare petrecere, în care invitaţii au încins atmosfera până au aruncat încălţările.

Fiica fondatorului UniCOOL, Marcel Toma, şi a directoarei companiei Studiterra, Emilia Orzea, a fost botezată la biserica Sfânta Teodora de la Sihla, asistând cuminte în braţele naşei, Diana Coropceanu, şi ascultând cu atenţie tot ce zice preotul.

Nu a plâns nici când a fost botezată – nevoia a început doar în timpul procesului de îmbrăcare.

În toată această vreme i-au fost alături naşii de botez, Sergiu şi Diana Coropceanu, Viorica Nagacevschi, Igor Volniţchi, Natalia Colesnic, Andrei Cocieru, Andrei şi Mariana Tabuica, Sergiu şi Diana Todoroşcean, Eugenia Alexa, Marianna Siverenco, Angela Chelaru şi Sergiu Lupanciuc, Lorena Bogza, Angela şi Vasile Şelaru, Svetlana Tacu, Zinaida Jioară, Ana Diaconu, Laura Vetty, Dorina Darii, Aurelia Şişcanu, Natalia Duminică, Valeriu şi Lucia Mihăluţă, Sergiu Gavriliţă şi Rodica Ciorănică.

Mulţi şi buni, toţi.

Micuţa nu a scăpat de faza pozelor, dar se pare că procedura îi este pe plac – nu degeaba are în calitate de nane modele cu renume şi, pur si simplu, femei frumoase.

A făcut şi selfie cu Natalia Duminică şi Natalia Colesnic, dar şi poze cu toată lumea.

Spre seară, în aceeaşi zi, întreaga oaste şi-a fixat întâlnire la un hotel de lux.

După ce au fost respectate tradiţiile şi protocolul pozelor, s-a trecut la masa şi la dans, tot evenimentul fiind prezentat de Iurie Nistorică.

Au cântat din suflet şi din instrumente Veaceslav Spînu cu al său bănd, însoţit de solista Anişora Volînschi.

S-a făcut totul pentru ca cei prezenţi să se simtă perfect.

Şi aşa s-au simţit, ceea ce se vede din imaginile fotografului Constantin Grigoriţă, care, pe alocuri, lăsa aparatul şi trecea şi el la dans.

Asta da, petrecere!

Urcă în rețeaua COOL