Gary Smalley
Daca un barbat vrea cu adevarat sa comunice cu o femeie, el trebuie sa intre in lumea ei emotionala

Ele sunt multe. Mult mai multe.

Dar UniCOOL bagă în față 5 creații deosebit de picante, la umila lui părere.

Pline de sex-appeal, erotism și multe alte "nebunii", comentate, criticate, dar, nicidecum, trecute cu vederea.

Clipuri semnate toate de bărbați, pentru că urmează o altă categorie la care ne vom opri – cea în care în prim plan apar interpretele sexoase și sunt foarte multe...

Dar asta va fi pe urmă.

Până atunci, vedem ce-au dres artiștii mai vechi sau mai noi, interpreți sau DJ, din pop music sau hip-hop – asta chiar nu contează.

Principalul e că ochiul consumatorului a fost concentrat acolo pe toată durata numeroaselor difuzări.

Majoritatea, spre deliciul bărbaților, dar nici de femei nu uităm că sunt suflete și ele.

Iar dacă le-ați uitat, UniCOOL vi le reamintește...

• Gerorge Michael – "Freek"

Single-ul cu acest nume a fost lansat la 18 martie 2002 și a făcut parte din albumul Patience al controversatului interpret, dar care a venit tocmai peste 2 ani.

Piesa a dominat topurile în multe țări și a avut parte de un videoclip "turbat" regizat de Joseph Kahn, care a costat 2 milioane USD.

Acesta reprezintă o temă futuristă, inclusiv cyborgi și o tehnologie sofisticată amintind de filmul Blade Runner , cu un ton sexual agresiv, pe alocuri.

Recomandat dornicilor de senzații tari și categoric interzis moraliștilor.

• 50 Cent – "Candy Shop"

Unde e hip-hop acolo neapărat trebuie să fie prezente și câteva "candy".

Cel puțin, câteva.

Mai ales dacă single-ul se numește „Candy Shop", realizat în featuring cu Olivia, al doilea de pe albumul lui 50 Cent - Massacre (2005).

"Candy Shop" a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100, s-a bucurat de multe alte premii, nominalizări și Nr.1, dar și de un videoclip incitant regizat de Jessy Terrero și filmat la începutul lui ianuarie 2005, în Hollywood, California.

Pe lângă Olivia, în clip apar și alte "piese" – modelele Chessika Cartwright, "Lyric", și Erica Mena.

Toate, fete gospodine la casa lor...

• Beny Benassy – "Satisfaction"

DJ-ul italian Benny Benassi a realizat, 2002, albumul Hypnotica, în stil electro house, iar "Satisfaction" a fost primul și cel mai de succes de pe el. Benny a folosit MacinTalk , în care vocea constă din două sintetizatoare de voce, masculin și fenminin, simultan.

Single-ul a avut parte de trei versiuni de videoclip, iar UniCOOL ți-o prezintă pe cea mai populară și de succes - a doua:

în care apar femei în echipamente de constructori.

De fapt, îmbrăcate foarte sumar. Videoclipul pare o reclamă pentru o vastă gamă de scule electrice și este realizat într-o manieră sexy de tot, motiv din care a și fost difuzat de unele televiziuni pe durata nopții.

La distribuție, bifăm modele Jerri Byrne, Tecla Roth, Natasha Mealey, Suzanne Stokes și Lena Frank .

• LMFAO – "Sexy and i Know it"

Creatura în cauză este spre deliciul femeilor și este printe puținele în care în calitate de "obiecte sexuale" apar bărbații.

Iubitorii de parodie au apreciat videclipul duetului american LMFAO la piesa "Sexy and i Know it" de pe albumul Sorry for Party Rocking.

A avut de toate: prezențe, nominalizări, premii, Nr.1, cam peste tot. Și un videoclip, filmat în Venice, California, și postat pe YouTube la 16 septembrie 2011, fiind marcat ca având conținut sexual.

Pe lângă cei doi componenți ai proiectului, Redfoo și Sky Blu, în clip apar mai mulți starleți și personaje, inclusiv celebrul și bătrânul, déjà, star porno – Ron Geremy.

Nu e prea multe de povestit aici – mai bine mai priviți-l o dată.

• Dan Bălan – "Chica Bomb"

Ultimul, dar nu cel din urmă, pe lista celor mai hot clipuri prezentate de UniCOOL, apare al nostru Dan Bălan, cu a sa celebră creație cu care interpretul și-a relansat cariera -

"Chica Bomb".

S-a întâmplat în 2010, și pentru că vorbim de un produs autohton, acesta a fost produs... exact în Statele Unite.

Clipul a fost filmat de celebrul regizor Hype Williams, în care s-au produs patru modele pe care Dan le-a ales personal din vreo 200 de candidate:

Trei americance și una chica din El Salvador, cunoscută în țara sa și nu numai, Mayra Munoz – cea care a și incitat cel mai tare spiritul masculin în "Chica Bomb", după umila părere a lui UniCOOL.

Urcă în rețeaua COOL