Helen Rowland
Un barbat nu stie niciodata cum sa spuna adio; o femeie nu stie niciodata cand

Cu UniCOOL și cu Studiterra.

Spre Egipt și Dubai.

Te costă începând cu 385 euro de persoană.

Cu zbor din Chișinău!

Atunci când iarna ni se pare prea lungă sau vrem să scăpăm de frigul de afară, orientarea către o destinație de vacanță însorită pare soluția ideală.

egipt

Dacă vacanța de vară ți se pare în trecutul depărtat, soluția e simplă –

Nu-ți rămâne decât să iei o scurtă pauză, să-ți faci bagajele și să pornești în vacanța de vis, care nu presupune neapărat o destinație costisitoare. Ai la dispoziție variante fermecătoare, dar și accesibile ca preț.

Cu zbor din Chișinău, începând cu 385 euro/persoană, ai în față 2 destinații frumoase, exotice, interesante şi accesibile, unde te poţi bucura de vreme minunată pe parcursul a 365 de zile din an.

Aceste locuri îţi oferă posibilitatea să-ţi petreci vacanța de toamnă și iarnă (Revelionul) în Egipt sau Dubai, să te răcoreşti în mare, în timp ce colegii și prietenii tăi aleargă în Chișinău prin marketuri și piața centrală pentru a pregăti masa de Revelion...

Să înoţi în compania broaştelor ţestoase uriaşe, a delfinilor sau pisicilor de mare sau, pur şi simplu, să leneveşti într-un hamac la soarele care te prăjeşte finuţ, în timp ce vecinii tăi, la Chișinău, îşi dezăpezesc maşinile.
Egipt

Este țara mistică ce atrage vizitatori din toate colțurile lumii. Un ținut al contrastelor, aici anticul conviețuind armonios cu modernul, de la impunătoarele piramide la apa Nilului și ținutul Luxorului, până la faimoasele plaje de pe țărmul Mării Roșii la Sharm El Sheikh.

Este un adevărat paradis turistic, unde ai parte de bogăția vieții marine, plaje acoperite cu nisip fin, scufundări la mică și mare adâncime, diverse sporturi nautice, discoteci și baruri de noapte.

Este o destinaţie renumită pentru soare pe tot parcursul anului.

Temperaturile variază între 27 și 32 grade în timpul verii şi între 14 şi 22 în timpul iernii.

Dacă ai în cap ideea unei croaziere pe Nil, acesta este momentul cel mai potrivit - să vizitezi Luxorul (cu a sa Vale a Regilor) pe timpul verii poate fi o experiență extremă și extenuantă.

dubai

Acum, cu temperatura maximă care nu depășește 30 de grade și care nu coboară sub 14, este timpul ideal pentru a vizita minunile anticei Teba, de la templele Luxor, Karnak, Hatshepsut și Ramses II și pâna la siturile arheologice invecinate, din Valea Regilor și a Reginelor.

În Egipt, sezonul de vârf durează din octombrie până în mai, iar anotimpurile cele mai recomandate sunt toamna si primăvara, când vei găsi preţuri mici şi temperaturi ideale pentru orice ai alege să faci pe aceste meleaguri.

Din Egipt, mai coborâm un grad pe linia paralelelor şi la cea de-a 24-a găsim DUBAI.

Din noiembrie până în aprilie, clima uscată şi temperaturile blânde fac din EMIRATELE ARABE UNITE o destinaţie "paradisiacă".

În ultimii ani, zgârie-norii au apărut ca ciupercile după ploaie, iar Abu Dhabi-ul seamănă tot mai mult cu Manhattanul.

Ce trebuie să mai știi?

Că poți zbua spre Egipt din Chișinău în fiecare sâmbătă, în intervalul 1 noiembrie 2014 – 25 aprilie 2015.

Zborurile cu destinația Dubai au loc în zilele de miercuri și duminică, pe tot parcursul anului.

Îți rămâne să telefonezi la numărul: 022 270 460, sau să accesezi www.studiterra.md.

Și să transformi iarna în vară – e simplu!

Urcă în rețeaua COOL