Gary Smalley
Daca un barbat vrea cu adevarat sa comunice cu o femeie, el trebuie sa intre in lumea ei emotionala

Se întâmplă și bărbaților deseori să fie patrupezi, când nu calculează bine cantitatea paharelor servite sau când îi impune viața sexuală s-o facă, dar acum vorbim despre altfel de patrepezi.

Adică despre patrupezi normali –

Cățeii. Sau cățelușele, dacă cățea sună ofensator...

Dacă tot câinele este prietenul omului, iar bărbatul este și el om, n-ar fi rău să aflăm care sunt preferințele bărbaților în materie de patrupezi, ce rase și caractere îi interesează și cum socializează și conviețuiesc.

De remarcat că majoritatea bărbaților se împacă mai bine cu canine de sex opus – explicabil, pe undeva.

Și viceversa –

O femeie cu o cățea n-o să se înțeleagă la fel de bine...

Din exemplele de mai jos reiese clar că bărbați nu-și mai iau pe-un capăt câini de luptă sau de pază. Se întâmplă s-o facă și pentru suflet, să-și împartă existența cu patrupezi mai mici de dimensiuni.

Cel puțin, în cazurile persoanelor indicate, diferite ca și caracter și preocupare profesională...

• Flavy DeeJay și Lulu

Adică, Lulu DeeJay, cum îi zic prietenii. Prietenii lui – Flavy DeeJay de la Kiss FM. A intrat în familia sa de când avea o lună și de 3 ani este membru cu acte în regulă.

E un câine de rasa Cocker Spaniel Englez. Cei doi seamănă foarte mult la caracter – așa zice lumea.

E foarte veselă și extrem de energică – la ce meserie are omul, cum să fie câinele? Ar alerga afară ziulica întreagă dacă ar fi la preferința ei, dar are ocazia să-și irosească energia doar de cateva ori pe zi.

De fiecare dată când vine cineva în ospeție, demonstrează tot ce știe ea să facă: să dea lăbuța, un "cinci", să stea așezată, culcată, să-și aducă mingea...

Momentul întoarcerii stăpânului îl așteaptă ziua întreagă lângă ușă, iar când acesta se produce, mereu îi sare în brațe!

• Andrei Cocieru și Tom

Hair stylistul care conduce salonul de frumusețe cu același nume nu putea să nu aibă un câine frumos. Cu un nume frumos. Și cu un păr frumos!

Un golden retriever pe care Andrei nu l-a ales – l-a primit cadou.

Tom nu e pisoi, e un cățel cu o blană splendidă. Care nu mușcă, dar latră suficient – pentru mușcat sunt destui pitbulli...

Nu poate un câine de artist să muște. De hair stylist, cu atât mai puțin.

Și atunci când latră, cu siguranță, le reproșează fraților săi canini greșelile pe care le comit ce ține de stilul blanei, port, coafuri și direcții...

• Daniel Racovizza și Marița

Designerul vestimentar, fost și luptător profesionist, nu putea să aibă un câine obișnuit. La gabariturile și forța sa, era firesc ca Daniel Racovizza să aibă în preajmă un... pechinez!

Din ăștia, măturători...

O cățelusă, de fapt – Marița!

Care i-a sărit în brațe ca un copil acum șapte ani, iar el nu a rezistat privirii sale înduioșătoare care i-a înmuiat inima.

Se întâmpla la un azil de câini unde Daniel a ajuns întâmplător. De atunci, nu mai zărește suflet de pisică prin jurul casei.

Nu degeaba se spune – mici, dar răi!

• Sorin Maslo și King

El este labrador și se poartă ca un rege – nu degeaba îl cheamă King!

Nobil, deștept, înțelege din priviri – așa este câinele familiei lui Sorin Maslo, șef Serviciu Marketing la Cricova SA.

Are un an și jumătate și este cel mai bun prieten al feciorului – se joacă ambii cu mingea.

Nu prea are parte de ieșit la vânătoare, pentru că asta o are în sânge, dar recuperează cu joaca cu cei mici, care îi ia o bună parte din energie.

Iar după atâta alergătură, își potoale setea cu... nu cu șampanie, stați calmi.

Cu apă...

Mai multe din această categorie: « Frumoase și citite Cine rupe audiența? »
Urcă în rețeaua COOL