Molly McGee
Cind un barbat aduce, fara nici un motiv, flori sotiei sale, exista cu siguranta un motiv

De Dumitru Micușa, că despre aventurile tatălui, Victor Micușa, în Patagonia, UniCOOL a scris câteva zile în spate.

Se pare că bărbații familiei Micușa sunt născuți în "Zodia Călătorului" – acum vorbim despre călătoria lui Dumitru în Brazilia pe timpul Carnavalului.

Or, cel care calcă pe urmele tatălui în ale hair stylingului și așa nu prea stă pe acasă – este de vreo 9 luni în Chile...

Dacă tot îi face pe chilieni frumoși, și dacă tot era „pe-aproape", a zis omul să-și ia vacanță pentru două săptămâni și să plece pe la Sao Paolo, dar și la Rio, taman când era Carnavalul în toi.

Împreună cu un prieten din Rusia...

A participat la festivalul din stradă, a vizitat monumentele principale și cele mai însemnate locuri din oraș, a fost pe la toate cele mai faimoase plaje de pe loc.

Nu s-a dezis de ieșirile în oraș până la 4-5 dimineața, respectiv, și-a dat seama că nu e chiar atât de periculos după cum sperie Wikipedia...

"Cariocii" l-au impresionat prin temperamentul lor fierbinte, glume bune și binevoință, pe care o au mai ales fetele...

Fără detalii...

A ajuns și la Sambodrom, cum fără asta.

Într-o noapte, fără să cumpere din timp bilete.

Le-a luat de la un vagabond cu echivalentul a 3 dolari, dar când au ajuns și ei să vadă minunea, pe la 2 noaptea, tot carnavalul s-a împrăștiat pe-acasă.

A dat doar peste un munte de costume de carnaval, lasate de participanții de la acel show (au plecat se pare în grabă să ducă acasă fetele fierbinți până a se începe postul).

A și luat unul (ceea ce nu e tocmai legal, după cum a înteles pe urmă).

Dar asta a fost pe urmă...

Așa s-a văzut cu cel mai prețios trofeu pe care un turist îl poate duce din Rio.

Toți localnicii și turiștii se opreau să facă poze, de parcă ar fi fost el, Dumitru Micușa, reprezentantul celei mai célèbre școli de samba din Rio.

O fi, cine știe...

Acum costumul este în posesia tatălui, aici, la Chișinău, așa că dacă vreți să faceți poze în costum și în atmosfera Carnavalului, știți unde-l găsiți pe Victor Micușa...

Asta e de-ale Carnavalului de la Rio.

În rest, Dumitru Micușa e "chilian" acum, după cum spuneam mai sus, implicat în noul proiect Peluquero del Mundo, umblă din expoziție în expoziție, sau în pietele pe unde găsește mulți oameni.

În diferite orașe din Chile.

chili-2

Și-i tunde pe chilieni.

Vrea sa transforme proiectul în unul social, să tundă oamenii care nu au acces și bani pentru saloane de frumusețe...

Cam ceea ce făcea și tatăl său în satul lui de baștină...

Frumoase intenții!

 

Urcă în rețeaua COOL