Jane Mansfield
Barbatii sunt creaturi cu opt miini

Ultima generație a celui mare SUV din gama Kia, modelul Sorento, a ajuns la Chișinău.

Evenimentul de prezentare a noii mașini s-a desfășurat în showroom-ul Kia, condus de autoexpertul Andrei Tabuică, iar invitații au avut parte de un show în cele mai bune tradiții, cu muzică de calitate interpretată de artiști cu renume.

kia-21

Oaspeții prezenți la evenimentul de prezentare au avut parte de multe surprize plăcute, condimentate cu muzică clasică și Artiști Emeriți ai Republicii Moldova, printre care și soprana Operei Naționale, Lilia Șolomei.

Și asta pentru că gazda a hotărât să facă o legătură între renumita destinație turistică Sorento și mașina cu numele Kia Sorento.

Care, la fel ca și renumita destinație turistică, te face dependent, dependent de confortul și capacitatile sale dar și de fiabilitatea de care a dat dovadă până în prezent.

Totodată, or. Sorrento este renumit și prin muzica clasică care a reușit să cucerească inimile întregii lumi iar una din cele mai renumite partituri de operă se numește "Come back to Sorrento", care a și fost interpretată la eveniment.

Revenind la mașina Sorento, cu acest model, Kia redeschide o nouă filă în istoria sa prin care face primul pas spre clasa premium!

Mai mult, se pare că noua generație anunţă zile grele concurenţilor săi, Hyundai Santa Fe și Chevrolet Captiva pentru că impune noi standarte în materie de calitate a materialelor, design și confort!

Noul model a crescut în lăţime şi lungime dar a redus din înălţime, însă cel mai important este ampatamentul maşinii care a crescut şi el cu 80 de mm, oferind acum mai mult spaţiu interior pentru cei şapte pasageri.

Odată cu spațiul util pasagerilor, s-a mărit și volumul portabgajului, acesta fiind acum de 605 l. sau cu 90 de litri mai mult decât la vechea generație.

Această capacitate poate creşte dacă se renunţă la bancheta spate, disponibilă cu o rabatare în proporție de 40/20/40.

Prețul?

Versiunea de baza începe de la 26 000 euro, vorbim de o mașină cu motor pe benzina de 2,4 l volum și 176 CP!

Fanii motoarelor diesel vor scoate din buzunar 27.500 euro!

Pentru cutia de viteze automată va mai trebui să adăugați 1000 euro iar cea mai scumpă versiune, Premium, are un preț de pornire de 39 500 euro. Garanția oferită de producător este 7 ani sau 150 000 km. parcurși!

autoexpert

Urcă în rețeaua COOL