Alexander Chase
Casa unui barbat este castelul sotiei lui

Nu se întâmplă nimic strașnic dacă situația este gestionată cum trebuie și cum necesită cazul.

Or, se știe, din orice situații există ieșiri.

La fel și în cazul de față, dacă există o singură intrare, ieșiri sunt mai multe.

Mai exact, ce se întâmplă dacă mărimea instrumentului dragostei este vizibil mai mic decât locația care îl găzduiește.

Adică, dacă el este prea mic, iar ea nu este suficient de strâmtă.

pozitii

Situație dezbătută de sexologul britanic Tracey Cox, cel care a oferit sfaturi pentru situaţia mai puţin fericită, ideiile lui fiind preluate de Adevarul.ro.

Acesta a lămurit pe blogul său ce poate face un cuplu care se confruntă cu probleme legate de nepotrivirea de "mărimi" și cum pot proceda partenerii pentru a se bucura de o viaţă sexuală normală, chiar dacă ea este prea largă şi el are penisul prea mic.

Deci, întâi și întâi, pe ea o trimitem să facă cât mai multe exerciţii Kegel pentru a-şi întări muşchii vaginali. Ceea ce presupune contractarea şi menţinerea lor în această poziţie timp de 3 secunde, după care urmează relaxarea.

Exercițiul trebuie repetat de ce puţin 20 de ori, fiind recomandate și două şedinţe de antrenament pe zi.

Partenerii ar trebui să încerce să ajungă la orgasm cât mai des fără penetrare.

Adică, dacă vezi că operațiunea de intrare-ieșire a amicului tău nu dă roade, pune în acțiune alte tehnici care nu presupun neapărat participarea lui la proces.

Stimularea ei manuală sau orală fiind indicată de specialiști...

Și da, bărbatul trebuie să treacă peste complexe şi să ţină cont de faptul că femeile nu se îndrăgostesc de un penis, ci de persoana în cauză, după cum spune și Tracey Cox.

Soluții în acest sens ar oferi diversificarea pozițiilor sexuale în timpul unui act și încercarea anume a celor care permit penetrarea cât mai adâncă.

Dacă vezi că "misionarul" nu-i dă de fund, îi ridici picioarele pe uneri și astfel ajungi la adâncimea scontată.

Sau dacă penisul este prea subţire, o poziţie recomandată este când ea stă pe burtă, iar el stă deasupra și o penetrează pe la spate, în timp ce ea ţine picioarele strânse.

Merge şi poziţia „femeia deasupra", o altă poziţie recomandată de Tracey Cox fiind și doggy style – acea în care majoritatea bărbaților se plâng că intră prea greu la primul contact.

Deci, soluții există – voință să fie.

7-pozitii

Bineînțeles că partenerii ar trebui să se simtă absolut liber și fără complexe.

Și să vrea să se ajute, ceea ce se întâmplă cu timpul, pe durata unei relații.

Din păcate, în cazul primei experiențe sau a celor întâmplătoare, cu asemenea date ale problemei nu ajungi la mare fericire.

Și dacă ea consideră că nu are rost să mai apeleze la serviciile lui, invocând celebrul refren din Сектор Газа...

 

cache/resized/193e140bef12e56bf646862205013930.jpg
Povestea stilistului Andrei Cocieru poate servi manual existențial pentru toți cei dornici de succes. Poate fi și un motiv ...
cache/resized/aeb154ca8115e2d9412b3baf2f19c3cf.jpg
Multe ce poți cumpăra. O mașină de exemplu. Mai exact, un Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 cu 50 de mile la bord. Se vinde cu ...
cache/resized/7da6b1b83121eacc8f51e24fab06180d.jpg
Se referă mai ales la indivizii care fac sex doar pentru a lăsa urmași în urmă, dacă au mai rămas din ăștia. Puțin probabil, ...
cache/resized/eafa473404076aa1d67a65c4033da1a4.jpg
Femeile au lumea lor. Starea lor de spirit depinde de mulți factori. Inclusiv de ce pun pe ele – pe față, pe cap și pe ...
cache/resized/5dea25631cd02750df367dcad3274258.jpg
Ele sunt multe. Mult mai multe. Dar UniCOOL bagă în față 5 creații deosebit de picante, la umila lui părere. Pline de ...
cache/resized/35ff0fb2f4abc065fad7ef5ffa55c9c2.jpg
Și deștepte, se-nțelege. Chiar dacă misoginul din bărbat o să găsească repejor o replică de genul "citită nu înseamnă ...
Urcă în rețeaua COOL