Samuel Butler
Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amândoua

Care a fost dezvăluit oficial! Și este doar prețul de start –

Дальше, больше...

Cel mai luxos Range Rover de serie, versiunea SVAutobiography a debutat oficial pe internet, cu puţin timp înaintea Salonului Auto de la New York, unde va avea loc premiera mondială.

landrover-5

"Cel mai puternic şi mai luxos" Range Rover produs vreodată este lansat de noua divizie a britanicilor JLR Special Vehicle Operations.

Designerii au optat pentru o vopsea bi-coloră, elemente de caroserie cromate şi un noi sistem de evacuare cu finalele tobelor de eşapament lăsate la vedere.

Schimbări majore au fost observate şi la interior unde predomină piesele fabricate din aluminiu dar şi inserţiile din lemn masiv.

landrover-3

Cei de pe bancheta spate au acum la dispoziţie mese pliante acţionate electric, iar în calitate de opţiune sunt oferite şi podeaua portbagajului din lemn sau scaunele numite "Event Seating".

landrover-1

Puterea motoarelor a crescut - unitatea de 5.0 litri este oferită pe versiunea SDV8, acum dezvoltă 550 de cai putere şi 680 Nm de cuplu motor.

Cu o asemenea rezervă de CP, suv-ul britanicilor prinde prima sută la oră în numai 5.5 secunde, un timp impresionant pentru un asemenea model Long Wheel Base.

landrover-1

autoexpert

Urcă în rețeaua COOL