Henry Louis Mencken
Un gentleman este un barbat care nu loveste niciodata o femeie fara sa fie provocat

Jurnaliștii sportivi continuă să-și măsoare puterile și abilitățile competiționale în cadrul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM).

Acum le-a venit rândul să tragă din pistol de calibru mic la distanța de 25 m în cadrul probei de tir, pe care a câștigat-o, pentru a doua oară consecutiv, reporterul MoldovaSport TV, Vadim Iutiș.

 

strelok-7

Acesta a acumulat 87 de puncte, cu unul mai mult decât deținătorul poziției secunde, cameramanul Moldova-1, Ion Cristofor, pe locul 3 clasându-se Dumitru Plămădeală de la site-ul footballhd.ru.

Campionul a demonstrat o dată în plus, dacă mai era nevoie, de data asta pe teritoriul poligonului Dinamo din sectorul Râșcani al capitalei, că generația mai experimentată nu a pierdut timpul prin cluburi.

Și dacă l-a pierdut, atunci prin tiruri și cu mai mult folos.

Și că orele nesfârșite de pregătire militară n-au fost zădarnice. Cel puțin, le-a șters nasul mai tinerilor săi colegi de breaslă care cred că știu și pot totul.

Felicitări campionului, dar pentru că hegemoniile plictisesc publicul, poate, în ediția viitoare, se găsește vreun mai bun "Ворошиловский стрелок" printre membrii APSM?

De văzut...

Foto: www.apsm.md

Urcă în rețeaua COOL