Rupert Hughes
Chiar daca barbatii ar putea sa inteleaga femeile, tot nu le-ar veni sa creada

A făcut-o compania GBS prin deschiderea unuia dintre cele mai mari centre auto din țară – Chevrolet Moldova, cel care se află pe adresa Chișinău, str. Calea Orheiului 20, directorul căruia este Anatoli Semenișin.

Inaugurarea noului centru a avut loc într-o atmosferă festivă și caldă, totodată, numeroșii oaspeți prezenți la eveniment având parte de un vast program artistic, au câștigat premii în cadrul unei tombole, au gustat bucate alese și s-au delectat cu bături selecte.

chevrolet-md-1

Au fumat și câte un trabuc la Cigar Place, improovizat la etajul trei al showroomului...

Mai întâi, însă, au făcut cunoștință cu modelele prezentate de gazde – GBS CHEVROLET MOLDOVA, pentru care s-au făcut reduceri la greu cu ocazia inaugurării salonului: Chevrolet Captiva, Orlando, Trax, Aveo, Cruze, Cruze SW, toate s-au aflat la dispoziția vizitatorilor.

Partea festivă a evenimentului a constat în inaugurarea lui oficială: directorul general GBS, Serghei Babenco, direcorul comercial GBS, Pavel Goncearov, și Janos Jendruszak, Area Director GM pentru Ucraina, au tăiat panglica de inaugurare sub aplauzele tuturor celor prezenți la eveniment.

Exact, GM, pentru că GBS este reprezentant autorizat General Motors în Moldova începând cu noiembrie 2014, fiind acum printre cei peste 8000 de dealeri Chevrolet în întreaga lume. Brand care deține o cotă substanțială printre automobilele GM vândute în lume – anual sunt comercializate între 6 și 8 milioane de mașini Chevrolet.

Aceasta, în rând cu alte informații, au fost aduse la cunoștința celor prezenți la eveniment de către cei trei oficiali care au ținut fiecare câte un discurs de salut.

Astfel, la aproape 20 de ani de la inaugurare, compania GBS, recunoscută pe piața pieselor de schimb și a serviciilor tehnice sub marca AUTODOCTOR, acum a pășit pe o altă treaptă, având și un statut de dealer center.

Comercializarea și întreținerea automobilelor Chevrolet este o direcție nouă în activitatea GBS, fapt realizabil prin prisma potențialului și a condițiilor de care dispune compania.

Cât despre evenimentul de inaugurare a Salonului CHEVROLET MOLDOVA, toți cei prezenți au savurat din plin programul artistic: au ascultat muzică de cameră pentru început, apoi s-a trecut la jazz, interpretat de Viola și band-ul ei, n-a lipsit nici dansul – trupa REPEDE a încălzit atmosfera pe cinste, iar, la final, nu a lipsit nici tortul imens CHEVROLET pe care toată lumea l-a așteptat și din care a servit cu plăcere.

autoexpert

Urcă în rețeaua COOL