Molly McGee
Cind un barbat aduce, fara nici un motiv, flori sotiei sale, exista cu siguranta un motiv

E destul doar să participi la proiectul organizat și demarat de către Kristina Ciasovschih în parteneriat cu rețeaua de fitness „Fitness Doza", care are loc în intervalul 1-21 mai.

Proiect dedicat aniversării a trei ani a clubului „Fitness Doza 5".

Condițiile concursului sunt clare – divizat în trei etape, sunt invitate să participe domnișoare frumoase, energice și cu ambiții sănătoase, cu vârste cuprinse între 18 și 30, cliente sau potențiale cliente ale clubului „Fitsness Doza".

 

Pentru început acestea urmează să se înregistreze, accesând linkul de față:

http://doza.md/miss-fitness-doza

să completeze o anchetă și să posteze poza sa făcută pe fundalul sau în unul dintre cluburile „Fitness Doza", să-și anunțe prietenii și să-i îndemne să le voteze.

Apoi, faza a doua a concursului presupune selectarea a 30 de participante: 25 care vor acumula cele mai multe voturi, plus 5 care urmează să fie desemnate de către organizatori.

Din cele 30, în urma preselecției semifinale vor fi alese 12 finaliste, castingul urmând să aibă loc pe data de 14 mai.

Faza finală a concursului și desemnarea câștigătoarei titlului de Miss „Fitness Doza 2015" va avea loc pe 21 mai.

Pentru a câștiga concursul, una din cele 12 finaliste va urma să treacă cele patru probe prevăzute de către organizatori:

Să defileze în stil business, în stil sport, în vestimentația unui recunoscut creator de modă și să răspundă la o întrebare ce ține de sport și alimentarea corectă.

Câștigătoarea va primi titlul de "Miss Fitness Doza 2015" și un abonament pentru un an la clubul "Fitness Doza 5".

Deținătoarea locului secund va primi titlul de "I - Vice Miss Fitness Doza 2015" și un abonament pentru șase luni în unul din cluburile rețelei "Fitness Doza".

Fata de pe locul trei va primi titlul de "II - Vice Miss Fitness Doza 2015" și un abonament pentru trei luni în unul din cluburile rețelei "Fitness Doza".

De asemenea, juriul va desemna una dintre finaliste care va putea semna un contract cu agenția internațională de modele "AL Models", iar participantele vor primi diverse premii din partea partenerilor concursului.

Urcă în rețeaua COOL