William Shakespeare
Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli

La Convenția Națională de Kangoo Jumps Moldova, eveniment de sport, de masă și de cultură de amploare, care va avea loc duminică, 7 iunie, între orele 12 și 17, la CIE Moldexpo SA, Pavilionul 2.

conventie 2

Convenția, care se va desfășura pentru a doua oară în R. Moldova, este organizată de KangooClub Moldova (de Natalia Colesnic, nemijlocit) și de trainerul internațional de Kangoo Jumps, Tatiana P. Demiralp.

De ce vor avea parte participanţii la Convenție?

Printre multe altele, de un Master class Retro style cu trainerul Tatiana P.Demiralp cu tot cu echipa sa din Cipru, dar și din partea intructorilor de Kangoo din Moldova cu programele lor.

Și de show-uri oferite de mai multe grupuri de copiii. În particular, un show cu ghetele KJ prezentat de copii de la Orfelinatul „Copilărie, Adolescenţă, Familie".

De asemenea, participanţii vor putea gusta din bucatele italiene de la „Casa Rinaldi", vor degusta sucurile „Detox Delivery" şi vor dansa pe ritmurile muzicii live al trupei „Rupt" - Alex Calancea și Andrei Glavan.

Ce trebuie să faci ca să faci parte din acest eveniment grandios?

Simplu:

Să procuri un bilet de participare, de 100 de lei, preț care include și chiria ghetelor Kangoo, printre alte oportunități de care poți beneficia la Convenția Națională de Kangoo Jumps Moldova.

Inclusiv, și acces la degustările de pe întreg parcursul evenimentului.

Cum faci rost de el?

Telefonezi la numărul:

079 500 707.

Multă baftă!

Ghetele Kangoo și Convenția Națională Kangoo Jumps Moldova te așteaptă!

conventie-1

 

Urcă în rețeaua COOL