Jules Renard
Barbatul a fost creat inaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cateva cuvinte fara sa-l intrerupa nimeni

Așteptatul s-a produs.

Fetele au venit, băieții nu s-au lăsat nici ei prea mult rugați la locul fixat al întâlnirii.

2x3m-baner

La "UniCOOL Deja Vu summer party", petrecere pe care primul portal bărbătesc, tineresc, UniCOOL.md a dat-o cu ocazia prilejului celui dintâi an de activitate al său.

Petrecere prezentată de sexoasa Elena Fetisova - la asemenea petrecere nu putea fi invitat altcineva să muncească, vă dați seama...

Fete înalte și frumoase, care întâlneau oaspeții chiar la intrare pentru a face poze, care mai apoi au și defilat în colecția de lenjerie "Intimo" - defilare oferită de partenerul evenimentului, Agenția de modele ADmodels...

Băieți galanți și selecți, care știu să aprecieze și să se poarte cu frumusețile de gen feminin, au urmărit atent și programul oferit de organizatori.

Adică de UniCOOL.

Care nu a uitat să-și premieze campioanele - personajele care au ridicat audiența, și încă ceva în plus.

Astfel, printre altele, interpreta Diana Grigor s-a ales cu Premiul UniCOOL pentru rezistență: Da, da, cel mai vizualizat pictoial de pe www.unicool.md, pentru care ea a fost nevoită să suporte, în pădure, frigul nocturn de toamnă.

Diana a ieșit din nominalizări cu amintiri frumoase despre experiența avută atunci și cu vorbe bune la adresa noastră. Dar și cu spumantul "Lacrima Dulce", oferit de partenerul evenimentului, CRICOVA S.A.

Cel care a mers și la Felicia Munteanu, dansatoarea și modelul care s-a învrednicit cu Premiul UniCOOL pentru Popularitate.

Fata care habar n-a avut ce mediatizare va avea o simplă, la prima vedere, ședință foto, pe capota unui "obișnuit" BMW X6, lângă un bloc părăsit din apropierea Ialovenilor.

Dar, nimeni n-a fost exmatriculat de la ULIM, dupa cum au scris "oamenii răi din presa de scandal", "nu mor caii când vor câinii", caravana merge mai departe.

Cum a mers și programul petrecerii, plină de pozitivism, oaspeți de seamă, muzică energizantă și bătură pe măsură. Program care a avut ca "cireașă de pe tort" numărul de "reproducere" a unei poze interesante, apărute în unul din pictorialele marca UniCOOL.md.

Astfel, în regim real, un voluntar cu inimă de fier, a avut pusă sarcină să dezbrace o frumoasă și suavă ființă, îmbrăcată într-o splendoare de rochie de la Daniel Racovizza, astfel încât s-o anducă până la condiția... indicată pe poză.

Zis și făcut, voluntarul nu s-a pierdut cu firea și a făcut treaba chiar mai repede decât au preconoizat organizatorii. Totul sub obiectivele atente ale băieților de la "Redbox Studio", partenerii "UniCOOL Deja Vu summer party".

Și de ce s-ar sfii omul?

Vorba rubricii de pe www.unicool.md:

Ce-i frumos și nouă ne place!

Foto: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Urcă în rețeaua COOL