Martin Luther King
Un barbat care nu este gata sa moara pentru ceva, nu merita sa traiasca

Primarul general al capitalei, adică, Dorinn Chirtoacă, în actul fără de precedent pe care niciun politician de la noi n-a îndrăznit să-l facă public.

Adică, să-și scoată viața privată pe scena PMAN.

Ei, uite că Dorin Chirtoacă, spre disperarea și bucuria numeroaselor site-uri care împușcau la o bucată de noaptea știre după știre despre faimosul eveniment, a cerut-o de nevastă pe frumoasa reporteriță și prezentatoare de la PRO TV, Anișoara Loghin.

Surprize, surprize, după cum e numele emisiunii la care a muncit cândva actualul primar al Chișinăului și întregilor suburbii.

Surprinzătoare aleasa primarului, pentru foarte multă lume, mai puțin informată, informație pe care cei doi, se pare au ținut-o departe de gura și ochii lumii.

Partizani, ce mai!

Acuma, că tot evenimentul s-a consumat și avem timp destul să închidem sertarul deschis asera de mirare, iese în evidență fenomenul PRO TV și a fetelor care muncesc acolo:

o adevărată pepenieră de mirese pentru politicienii moldoveni -

Ne amintim de Angela Gonța, căsătorită cu Vlad Filat, și de Speranța State, despre care s-a scris că, la fel, că nu ar fi departe nici ea de lumea politicului în în întruchiparea sa masculină.

Foto: Constantin Grigoriță (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Urcă în rețeaua COOL