Francois Truffaut
In iubire, femeile sunt profesioniste, iar barbatii amatori

Nu doar femeile au părți ale corpului care le scot la iveală sexualitatea. Și acelea, lucrate, așa ca să arate bine.

Dacă au grijă de ei, nici bărbații nu sunt mai prejos la capitolul sexualitatea corpului. Și ce sare în evidență la un bărbat frumos cu corp pe măsură?:

Pectoralii, abdomenul și... ce e mai jos. Drepții abdominali, sau:

Musculus rectus abdominalis!

Cum i-a numit știința.

Dacă femeia nu are probleme de ordin nu știm de care și privește un bărbat normal, ea nu poate să nu atragă atenția la acești mușchi, pentru că sunt cei mai aproape și îndreaptă ochii, de fapt, la ceea ce caută, și, uneori, găsește, femeia la un bărbat.

Drumul spre... fericire. Ați înțeles deja.

Și dacă acest mușchi este lucrat și scos în evidență, imaginația femeii nu stă cuminte deloc, s-o știți.

Iar cei de mai jos "masculi ai neamului" chiar pot și deranjează în sens pozitiv imaginația femeilor. Le-o și încântă.

N-avem decât să le dăm crezare frumoaselor noastre și să vedem la ce privesc ele atât de interesate și ce le stârnește admirația.

La cine, mai degrabă. Cine sunt ei și cum arată ai lor...

Musculus rectus abdominalis.

Valeriu Guțu

"Жизнь удалась", se poate spune acum despre modelul și antrenorul de fitness care semnează și vinde propriile aplicații de profil în lumea întreagă. Dacă îl vedeți că postează pe Facebook azi din NY și mâine din Bankok, e despre dânsul.

Puțin noroc, multă muncă și ambiție, un concurs internațional Mister World 2014 și tânărul model moldovean Valeriu Guțu s-a făcut un veritabil star de talie internațională.

Alături de care sunt fericite să facă selfie fetele din lumea întreagă. Și ale noastre, firesc. Și vedetele internaționale, fericite ca el să le antreneze. Și dacă le antrenează, firesc că el trebuie să arate perfect. Corpul lui, în întregime, ca și drepții abdominali, în speță...

Iulian Ursu

Actorul, prezentatorul, sportivul, om de radio, de scenă și de haltere, Iulian Ursu a făcut o pasiune pentru sport. Mai mult ca atât, a dictat o tendință în lumea artei, o tendință de a avea un corp sănătos și frumos. Și puternic, pe deasupra, că nu poartă pachetul pe el de formă.

Așa că a ajuns să fie protagonist și în videoclipuri - cu așa corp și chip chiar e păcat să nu întrebuințezi talentul... actoricesc al lui Iulian în rolul bărbatului pentru intepretele care îl solicită.

Pentru Dianna Rotaru, mai exact...

Deținător al unui corp de invidiat, Iulian devine zgârcit atunci când vine vorba să-și împărtășească experiența cu cei care vor să arate la fel sau aproximativ egal. Zgârcit și cu umor:
cere câte 1,26 lei de fiecare exercițiu arătat.

Asta e: nimic în viață nu se dă gratis!

Alex Luchița

Fotograful, gimnastul, omul de TV, omul public și, pur și simplu, omul Alex Luchița, tot el Jakie, cu nume de fotograf, a intrat în lumea camerelor din sport. A evoluat ca Fat Frumos, a schimbat repede registrele și a cucerit domenii noi pentru el, la anumite momente ale vieții.

Dar nu a uitat de unde a pornit, așa că să nu vă mire dacă vedeți pe net piruiete și salturi condimentate cu flotări, dovadă că gimnastul Luchița încă trăiește.

Nu uită nici de corpul său, pe care, intenționat, nu-l amăgește cu niciun fel de "kombikorm" - e așa cum l-a făcut mama natură și cum s-a lucrat singur, la fel, pe cale naturală.

Nu eclipsează cu forme reliefate puternic, dar naturalețea corpului este ass-ul său câștigător - numărul admiratoarelor nu are de suferit.

Vasea Tonjok

Dacă sunteți pasionat de vizionarea spoturilor publicitare, a videoclipurilor, sau le priviți fără mare plăcere dar o faceți din varii motive, cu siguranță, i-ați văzut acolo mutrișoara, cârlionții și...
mușchii abdominali, daca aveți ochi de vultur.

Și salturile de acrobat pe care le face cu măiestrie și pentru care, inclusiv, a fost invitat să se filmeze în spoturile respective.

Toate astea n-ar fi posibile fără condiția fizică deosebită de care dispune Vasea, care mai și filmează și bani scoate din asta.

Acum, de și-a luat omul elicopter pentru filmat, bănuim că o parte mare din timp o va pierde cu imaginile propriului tors:

Totuși, e bine când bărbatul se iubește. Așa cresc șansele să-l iubească și femeile...

Vasile Macovei

Dacă nu te iubești pe tine, nu aștepta altul s-o facă. Iar dacă te iubești. cu siguranță, te va iubi și cel de-aproape.

Sau cea de-aproape, mai exact în cazul nostru.

Se pare că e teoria care-l ghidează pe interpretul Vasile Macovei, care are grijă de sine și de corpul său, firesc. De abdomen și de drepții abdominali, ca să placă fetelor.

Pasiunea sa pentru sport nu este o noutate, sală și corp frumos - o tendință sănătoasă și frumoasă care, iată, pune stăpânire din ce în ce mai mult pe showbiz.

Urcă în rețeaua COOL