Jules Renard
Barbatul a fost creat inaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cateva cuvinte fara sa-l intrerupa nimeni

Ne spune chiar una dintre ele, reprezentanta sexului frumos și slab, așa cum le place lor să se milogească.

Pentru că noi, bărbații, avem versiunea noastră, corectă. De fapt, noi știm doar de ce noi înșelăm, pe când fapta lor rămâne pentru noi un mister absolut.

Noi doar suntem ferm convinși că noi avem dreptul „constituțional" să înșelăm, și că iubitele/soțiile noastre nu ne înșală niciodată.

Ele n-au nimic împotrivă, să credem sănătoși.

Deci, cine spune de ce înșală femeile?

Autoarea care ne-a deschis ochii cum și de ce fac femeile felația, și ce au din asta:

Helene Rouge!

Ea revine cu niște idei interesante și ne spune de ce și cum o fac ele. Și, principalul, care este motivul de argumentare...

Pentru început, este absolut eronată ideea că înșală doar bărbații. Toată lumea înșală. Dacă nu cu fapta, măcar cu gândul.

Dacă nu cu trupul, măcar cu un flirt ușor.

Nu există oameni care nu înșală – există doar factori care îi încurcă s-o facă. În cazul femeilor acești factori sunt mai mulți și mai motivați, dar asta nu înseamnă că femeia nu înșală.

De ce înșală bărbații? Din instinct animalic – bărbații sunt masculi și le este dat să fie poligami.

Pentru că sunt programați să nu lase nicio fustă să treacă pe lângă.

Bineînțeles, dacă această fustă corespunde unor standarte. Iar când nu corespunde și el nu poate s-o facă, intervine alcoolul și buna dispoziție care îndepărtează orice limită.

Bărbații nu sunt foarte selectivi când vine vorba de călcat strâmb și nu prea gândesc:

Calcă și ei cum pot...

Bărbații înșală din oficiu, din sport, din plictiseală, pentru comparație.

Și pentru că o experiență accidentală nu-i va aduce satisfacția așteptată, el va merge acasă cu gândul că, oricum, nevasta lui e cea mai bună.

Și se liniștește, doar că nu pe multă vreme.

Mai este și sindromul „câinelui legat" care, peste o lună sau două, se va smulge din lanț și va pleca pe la vecini. Vecine, în cazul nostru, iar după o vreme de hoinăreală, tot acasă se va întoarce.

De ce înșală femeile?

adulter 1

Tot așa, doar că nițel altfel.

Pentru că și femeile sunt nițel altfel.

Spre deosebire de bărbați, motivele noastre sunt mult mai variate și bazate. Noi suntem mai selective și nu lăsam pe fiecare să ne „calce".

O va face doar cel care o merită: dacă, în unele cazuri, bărbatul admite să treacă și peste o „nespălată" pentru că ea îl lasă, la noi lucrurile sunt diametral opuse.

Noi alegem!

Femeile înșală și ele, din sport, deși puține vor recunoaște. Din plictiseală și din cauza rutinii care o copleșește. Nu doar șoarecele se plictisește de aceeași gaură – se mai întâmplă că și gaura obosește de același șoarece.

Dacă bărbații fug de lanț, femeia va scăpa de colivie – esența e aceeași, diferă doar forma.

Cu cât colivia e mai din aur, cu atât mai greu va scăpa ea din aceasta – femeile iubesc confortul, nu riscul.

Este și asta o diferență față de bărbați.

Femeile înșală din dorința de se relaxa, sau de a se răzbuna – dacă ea știe că el o înșală, el poate doar crede că ea nu face la fel.

Dacă el, din varii motive, îi spune ei că nimeni nu se uită la dânsa și că ea nu va pleca nicăieri, să fie încrezut în idiotismul lui și să creadă mai departe: ea va face totul ca să-și demonstreze sie absolut contrariul.

Și lui, doar că el nu va ști.

Nu vreau să spun că femeile sunt mai inteligente, dar dacă femeia nu va vrea ca bărbatul s-o afle, el nu va afla niciodată despre trădarea ei.

Spre deosebire de bărbați, mai naivi și mai sinceri, femeia nu-i va recunoaște niciodată bărbatului faptul comis.

Pentru că așa suntem noi, femeile...

Mai multe din această categorie: « Sexul la serviciu: de fiţe sau de necesitate?
cache/resized/193e140bef12e56bf646862205013930.jpg
Povestea stilistului Andrei Cocieru poate servi manual existențial pentru toți cei dornici de succes. Poate fi și un motiv ...
cache/resized/aeb154ca8115e2d9412b3baf2f19c3cf.jpg
Multe ce poți cumpăra. O mașină de exemplu. Mai exact, un Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 cu 50 de mile la bord. Se vinde cu ...
cache/resized/7da6b1b83121eacc8f51e24fab06180d.jpg
Se referă mai ales la indivizii care fac sex doar pentru a lăsa urmași în urmă, dacă au mai rămas din ăștia. Puțin probabil, ...
cache/resized/eafa473404076aa1d67a65c4033da1a4.jpg
Femeile au lumea lor. Starea lor de spirit depinde de mulți factori. Inclusiv de ce pun pe ele – pe față, pe cap și pe ...
cache/resized/5dea25631cd02750df367dcad3274258.jpg
Ele sunt multe. Mult mai multe. Dar UniCOOL bagă în față 5 creații deosebit de picante, la umila lui părere. Pline de ...
cache/resized/35ff0fb2f4abc065fad7ef5ffa55c9c2.jpg
Și deștepte, se-nțelege. Chiar dacă misoginul din bărbat o să găsească repejor o replică de genul "citită nu înseamnă ...
Urcă în rețeaua COOL