Bisanne de Soleil
Femeia e ca inghetata: daca nu o maninci repede, se topeste

Admodels a mai făcut o treabă bună – pe lângă multe acţiuni ce ţin de modeling, podium, şedinţe foto şi, pur şi simplu, fete frumoase, agenţia de modele condusă de Ana Diaconu a organizat propriul concurs de Miss.

Şi cum să se numească altfel decât MISS Admodels?

Un vis al Anei Diaconu spre care aceasta a mers aproape doi ani şi care a fost materializat acum.

Concursul a avut loc la Draft Arena într-o atmosferă veselă şi prietenoasă, unde berea, buna dispoziţie şi tinerele participante, în rând cu numerosul public, au asigurat un veritabil spectacol.

Evenimentul a fost prezentat de mereu inspiratul Anatol Cotorobai – Tolea Cot, şi completat cu prestaţia interpreţilor Diana Grigor, Maxim Zavidia şi Laura Vetty şi Samir Loghin.

Cele 15 fete participante au trecut tocmai cinci probe: prezentarea, testul inteligenţei, proba de inventivitate, cea a creaţiei şi defilarea în rochie de seară.

S-au descurcat de minune, mai ales la probele de inteligenţă şi inventivitate, susţinute şi de umorul debordant al prezentatorului.

Fetele au demonstrat că sunt nu doar frumoase, dar şi talentate şi inteleginte, au creat opere de artă dintr-o halbă de bere, au cântat, dansat, recitat poezii, fapte pentru care au fost răsplătite cu premii din partea partenerilor.

Titluri speciale şi premii au câştigat următoarele concurente:

  • Mariana Udrea - Miss Simpatia Publicului
  • Ionela Ciobanu – Miss Draft
  • Valeria Solodchi – Miss Intimo
  • Patrisia Cibisov – Miss Valand
  • Valeria Lambov – MissVog Dent
  • Elena Boboc – Miss Happy Fitness

Locul III, respectiv, titlul de a doua Vice Miss ADmodels, i-a revenit, Getei Novac, care a câştigat un contract de colaborare cu o agenţie din Milano.

Poziţia secundă şi titlul de Vice Miss Admodels, şi un contract cu o agenţie din China au fost câştigate de Elena Boboc.

Iar marea câştigătoare şi deţinătoarea titlului de Miss ADmodels a fost aleasă Alexandrina Petraşco.

Participanta cu numărul 12, pentru pasionaţii de detalii.

Cea care s-a văzut, în calitate de premiu, şi cu un contract de colaborare cu o agenţie de modelling din New York.

coroane

 

Urcă în rețeaua COOL