Cher
O fata poate sa astepte barbatul potrivit, dar asta nu inseamna ca, intre timp, nu se poate distra cu cei nepotriviti

Ce poate fi mai frumos decât nişte locuri splendide? Corect: aceleaşi locuri splendide, condimentate cu o femeie pe măsură.

 

Ce poate fi mai frumos decât insula Corfu din Grecia cu peisajele sale nemaipomenite?

Corect: aceeaşi insulă Corfu, completată cu prezenţa modelului Dorina Darii, cu formele sale şi atitudinea de femeie adevărată.

 

Aflată în Corfu din postura de coprezentatoare a emisiunii TV UniCOOL prin lumea mare alături de Marcel Toma, frumoasa Dorina nu a ratat ocazia de a fi protagonista unui pictorial incendiar şi a unui filmuleţ din aceeași operă. Ambele au fost  imortalizate de ochiul veşnic treaz al lui Vasea Tonjok care a gustat şi din experienţa de fotograf, dacă tot s-a ivit ocazia.

 

Dorina Darii
Unicool Prin Corfu

UniCOOL nu a ratat ocazia s-o întrebe pe frumoasa Dorina despre sănătate şi despre impresiile pe care i le-a lăsat experienţa din Corfu, insulă micuță şi frumoasă, plină de istorie, tradiţii şi povesti de dragoste. A rămas inpresionată de culoarea pură a mării şi aerul proaspăt în dimineţile răcoroase!

 

Unicool Prin Corfu
Unicool Prin Corfu
Unicool Prin Corfu

Unicool Prin Corfu
«Mi-au rămas în memorie insulele Paxi-Antipaxi cu lagunele lor, mult soare şi apa cristalină și rece ca gheaţa! Şi Paleokastritsa cu ale sale plaje sălbatice, legendele de dragoste ale lui Poseidon cu zeiţele lui:)))».
Unicool Prin Corfu

Dorina Darii este obişnuită cu experienţe fotografice în diferite părți ale globului:

«De obicei, locurile preferate pentru shooting sunt cele exotice, unele dintre joburile mele preferatele au fost în Zanzibar, Africa, dar şi în Seychelles».

Firesc, dacă tot pozează în locuri atât de „pitoreşti”, majoritatea joburilor sunt pentru publicitate la lenjerie, beauty, dar şi ședințe foto nud.

 

Este prea tânără ca să se oprească aici: «Îmi doresc foarte mult să merg într-o croazieră pe traseul Coasta de Azur, Monte Carlo, Saint-Tropez, Sardinia, să văd şi multe alte insulițe, asta e ce urmează să fac vara asta!!!»

 

 

Ce poate fi mai frumos decât nişte locuri splendide? Corect: aceleaşi locuri splendide, condimentate cu o femeie pe măsură. Ce poate fi mai frumos decât insula Corfu din Grecia cu peisajele sale nemaipomenite? Corect: aceeaşi insulă Corfu, completată cu prezenţa modelului Dorina Darii, cu formele sale şi atitudinea de femeie adevărată.

Urcă în rețeaua COOL