Abraham Lincoln
Nici un barbat nu are suficienta memorie pentru a putea deveni un mincinos de succes

Mad Queen, câştigătoare la Top Sexy DJMad Queen, câştigătoare la Top Sexy DJ

V

iorela Dimici şi buna sa prietenă, Adela Prisăcari, alias echipa Mad Queens, a câştigat unul din cele trei premii mari în cadrul proiectului Top Sexy DJ. După show-ul de neuitat pe care cele două „DJ-iţe” l-au improvizat, acestea au acumulat şi numărul maxim de voturi ca urmare a votingului care a urmat.

Cele două prietene au decis să participe în acest proiect din distracţie. Până la urmă, a ieşit un show nebunatic, neobişnuit, pe placul publicului. Numele duetului redă, într-un fel, starea de spirit dar şi statutul fetelor care sunt câştigătoare la numeroase concursuri de frumuseţe.

Deci sunt Regine.

Până la Reginele Nebune nu a fost atât de mult, de aici şi numele de scenă: Mad Queen.

Ţinutele spectaculoase au fost asigurate de Diana Voevuţki, iar pentru şedinţa foto s-au purtat diademe azurii semnate de Alexandrina Beloşiţkaia.

Pentru show-ul de pe scenă au fost schimbate puţin ţinutele fetelor, acestea fiind completate cu coroniţe masive de culoare roşie, semnate de Mihaela Postică.

Show-ul în sine a reprezentat spectacolul pentru care au venit foarte mulţi oameni să le susţină, inclusiv persoane pe care cele două fete nici nu le cunosc. Firesc că le-a fost plăcut să afle că au o întreagă „armată” de oameni care le apreciază şi le susţin.

Show-ul de pe scenă a fost o adevărată nebunie: multă, multă şampanie, baloane colorate, pistoale de apă încărcate cu şampanie din care Mad Queens „împuşcau” invitaţii, confetti...

După care a venit şi etapa adunării de „like-uri” – participantele care au reuşit să adune cele mai multe aprecieri s-au calificat în finală. Organizatorii au decis să premieze trei câştigătoare care au acumulat acelaşi număr de voturi, iar cele trei premii semnificative au fost trase la sorţi.

Astfel, Dj Mad Queens au devenit câştigătoarele competiţiei şi deţinătoarele premiului mare, o vacanţă de neuitat la mare.

Urcă în rețeaua COOL