Helen Rowland
Un barbat nu stie niciodata cum sa spuna adio; o femeie nu stie niciodata cand

Proiectul travel UNICOOL PRIN LUMEA MARE se întoarce pe micile ecrane și nu numai. Astfel, emisiunea promite o reapariție spectaculoasă, cu o destinație pe măsură, cuvântul surpriză fiind cheie.

Schimbarea vizează doar formatul și conceptual emisiunii – aceasta va avea ceva în plus față de emisiunile anterioare. Pe cineva, mai degrabă, dar realizatorii proiectului nu scot încă din casă, astfel că noutatea produsului va putea fi urmărită doar după lansarea noii ediții.

Să fie vreo vedetă invitată special? Vom vedea…

Reamintim, proiectul „UNICOOL prin Lumea Mare” – este un produs media care se adresează telespectatorilor din înrteaga lume, dornici de informații, imagini, povești despre călătorii.

Moto-ul emisiunii – Descoperă lumea frumoasă!

Descopera lumea frumoasa

Emisiunea ofera cele mai vaste si curioase informatii despre destinațiile turistice din întreaga lume. Informația este oferită în cele mai diverse moduri și interpretări și nu se axează strict pe elementul turistic, dar și pe cel istoric, comercial și distractiv.

Descopera lumea frumoasa

Prezentatorii descoperă cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe și cele mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa, prin descrierea lor totală și printr-o abordare absolut pozitivă.

„UNICOOL prin Lumea Mare” este, de fapt, un ghid pentru telespectatori care prezintă locuri, preţuri, căi de acces și modalităţi de distracţie, astfel încât ei să poată avea acces la vacanţa perfectă

Media

Urcă în rețeaua COOL