Abraham Lincoln
Nici un barbat nu are suficienta memorie pentru a putea deveni un mincinos de succes

Povestea stilistului Andrei Cocieru poate servi manual existențial pentru toți cei dornici de succes.

Poate fi și un motiv de carte sau, de ce nu, subiect de film, eroul principal al căruia este un tânăr care sare peste orice greutăți și face totul, în limitele legii și a decenței, pentru a crește în viață, în carieră, în nume, în bani.

Andrei Cocieru

Așa a ajuns, pas cu pas, să-și înfiripeze propria afacere, să-și deschidă propriul salon de frumusețe și cosmetologie, și să-și construiască un nume, cunoscut atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele țării.

Gurile rele ar zice că a apărut peste noapte, iar noi zicem că Andrei a explodat într-un domeniu profesional destul de restrâns și mai puțin accesibil, în care concurența acerbă nu lasă loc celor slabi.

Dacă la capitolul bani, reușesc mai mulți, cu notorietatea e mai greu în condițiile specificului pieței de profil.

Or, el a devenit și notoriu.

Cum a venit la el succesul?

Și l-a adus el însuși, prin multă muncă și dorință.

Odată fiind obținut, nu s-a oprit. Andrei n-a ezitat să se perfecționeze, în rând cu personalul angajat, să se extindă și să tindă către alte scopuri.

Așa a ajuns să devină unul dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi specialişti în domeniul său. La 12 ani de la înfiinţare, Andrei Cocieru Hair Style & Beauty Salon a ajuns un salon de lux cu o gamă largă de servicii prestate, care taie respiraţia clienţilor.

Povestea lui de stilist a început de la mătuşa sa, căreia îi datorează o mare parte din succesul său, ea l-a dus la un stilist renumit pe acele vremuri.

Acolo, la el, Andrei a văzut clasă, stil, plăcere şi atitudine. Era interesat de ce face stilistul, fapt care nu a rămas neobservat, meşterul spunându-i că are talent la asta şi va avea succes.

Atunci a înţeles că va face asta şi exact aşa. În mod profesionist şi cu plăcere. De la încurajările lui a şi început activitatea stilistului Andrei Cocieru.

Prima persoană pe care a tuns-o a fost iubita lui din şcoală, iar prima tunsoare, o linie dreaptă. Era avantajat, într-un fel, faţă de alţi băieţi, dar şi invidiat de către aceştia – avea acces direct la fete, căror le făcea... coafura.

Au urmat mama, tatăl, apoi prietenii. De atunci, mâinile sale au făcut peste 10 mii de coafuri de domni şi doamne, băieţi şi domnişoare. Facultatea, pentru Andrei Cocieru, n-a fost doar locul unde își făcea studiile – a fost și primul loc de muncă. Acolo, la Academie, a închiriat un birou care a și fost primul său salon improvizat.

Andrei Cocieru vrea să rămână. Să rămână în istoria industriei frumuseții din Republica Moldova, de ce nu?

Pentru asta, vrea să facă o şcoală, chiar dacă este conștient că aceasta nu va aduce bani.

O va face, chiar dacă şi mai târziu.

Andrei Cocieru

Fișier

Stilist, proprietar al Andrei Cocieru Hair Style & Beauty Salon

S-a născut la 22 martie 1985, Grătieşti, mun. Chişinău.

A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, specialitatea design textil- visaje, Pivot Point Academy, Marea Britanie, cursurile lui Serghei Zverev, ale lui Patrick Cameron.

Căsătorit.

Mai multe din această categorie: « Bărbaţii 45+. De ce-şi doresc să fie FIT?
Urcă în rețeaua COOL