Cher
O fata poate sa astepte barbatul potrivit, dar asta nu inseamna ca, intre timp, nu se poate distra cu cei nepotriviti

Cazul ei este unul special și frumos. Așa cum este ea. Prima impresie îți sugerează că ai avea în față un renumit model, cu stil.

La a doua, înțelegi că ești într-o discuție cu studii în economie, pentru care frumusețea este doar unul din elementele care o caracterizează, pe lângă multe altele. Un om care știe ce vrea de la viață, și vrea multe…

Istoria numelui...

E o istorie foarte frumoasă. Numele meu este foarte rar întâlnit nu doar în Moldova. Părinții mei și-au dorit un nume deosebit pentru mine, probabil, astfel așternându-mi și un destin la fel de deosebit. Erau la dubii între numele Lorena și Viorela, alegându-l pe ultimul datorită faptului că m-am născut la sfârșitul lui martie, atunci când înfloresc unele din primele flori ale primăverii - viorelele.

Ce vreau eu…

Viața fără scopuri nu are sens. Ceea ce nu are sens, este pierdere de timp, dar timpul este cea mai prețioasă sursă a existenței noastre.
A trăi fără a avea o formulare clară a ceea ce faci și unde mergi, înseamnă să exiști nu și să trăiești.

Vreau să fiu utilă și vreau să mișc lucrurile din loc. Proiectul de modă Privé Fashion Events, fondat împreună cu partenera mea, Marina Cimbir, este o dovadă clară că industria modei de la noi are viitor și că și în Moldova pot avea loc show-uri de modă de talie înaltă.

În viitorul apropiat, tindem să dezvoltăm acest proiect și să-l aducem pe podiumurile internaționale. De altfel, tindem să ne extindem și în alte domenii.

Meseria de model…

Pentru mine modelingul mereu a fost doar o punte de pornire, niciodată nu l-am tratat ca pe o meserie. Am acumulat experiență, am lucrat cu multe branduri și companii, am stabilit relații frumoase cu mulți oameni.

Model, femeie de afaceri, organizator de evenimente sau toate împreună?

Recunosc că nu mă simt bine când sunt percepută doar ca model, pentru că e prea puțin și nici măcar nu e o etichetă corectă.

Nu sunt model profesionist din mai multe considerente și nici măcar nu mi-am dedicat viața acestui job.

Sunt doar o femeie care a început să fie mediatizată după ce a câștigat un concurs de frumusețe internațional, e vorba de “Miss Humanity Universe 2016”.

Dar, de câte ori sunt etichetată în calitate de model, îmi dau seama că anume această activitate m-a făcut mai cunoscută.

Altfel realizez că trebuie să muncesc din ce în ce mai mult în domeniul care mă reprezintă pentru a mă face cunoscută și auzită doar prin intermediul acestuia.

Având în vedere că evenimentele Privé au făcut mare gălăgie și sunt mereu în atenția maximă a publicului, mă bucură faptul că tot mai mulți oameni încep să mă asocieze cu acesta și să mă aprecieze pentru calitățile mele organizatorice.

Frumusețea…

Frumusețea unui om ține de un ansamblu de calități și valori.

Aspectul exterior nu are nici o greutate dacă nu ai un lăuntric bogat.

Un om frumos e un om util și nu un parazit al societății cu chip atrăgător.

5 principii de viață care mă caracterizează:

  • Să ai un scop fix spre care mergi și să știi ce vrei.
  • Să fii corectă. Mereu. Oriunde. Oricând. Corectitudinea și capacitatea de a ne ține promisiunile este ceea ce îi face pe oameni să aibă încredere în noi.
  • Regula “Bonusurilor”, așa am numit-o eu. Este tendința de a face mereu pentru cei din jur puțin mai mult decât ceea ce ai promis. Acest lucru îi face pe oameni să simtă că au obținut mult mai mult decât contribuția lor.
  • Repară-ți greșelile sau ceea ce nu ai făcut excelent. E omenește să greșești, deseori acțiunile tale nu depind doar de tine ci și de alți factori/oameni. Deaceea în momentul în care simți că ceva nu a fost la fel de bine cum ar fi trebuit să fie, oferă o alternativă, compensează și încearcă să oferi altceva de 3 ori mai mult decât ceea ce ați convenit.
  • Regula “boomerangului ”. Mereu, dar chiar mereu răspunde la toți și toate cu BINE. La o faptă răutăcioasă, răspunde cu una binevoitoare; la o bârfă răspunde cu un zâmbet; la invidie răspunde cu un compliment sau un gest frumos; La minciuni răspunde cu adevăr și obiectivitate.

Vă întrebați care ar fi logica?

Pentru că doar așa o să îi învățați pe ceilalți să fie puțin mai buni. Pentru că nu s-a mai văzut bine care să nu fie răsplătit cu bine.

Fișier

Studii:

• Magistru în drept economic, Universitatea de Studii Europene din Moldova. (2011-2015)
• absolventă a Școlii Muzicale, specialitatea acordeon ( 2002-2007)

Joburi:

2012-2015 - ghid de hotel, Compania Summer Tour, orașul Bodrum( Turcia)
2015-2016 - Director de Marketing, revista Brilliance, Moldova
2017- Șef de Protocol, Compania ASCOM, Moldova
2017 ( 28 noiembrie) - Lansarea “Privé Fashion Events”

Modeling :

• Câștigătoarea Concursului internațional de frumusețe “Miss Humanity Universe” 2011
• Protagonista videoclipului formației Akord “Lady Crush”
• “Modelul Anului” 2011 conform versiunii revistei Aquarelle

Urcă în rețeaua COOL