Francois Truffaut
In iubire, femeile sunt profesioniste, iar barbatii amatori

Dacă vezi fotografii cu ea în rochie de seară, sau, în cea de mireasă, niciodată n-o să te ducă gândul că această ființă gingașă, de fapt, în timpul programului de lucru, îmbracă uniforma Poliției de Frontieră.

Nu-i vorbă, uniforma îi stă la fel de bine precum rochia de mireasă, dar cei care au cunoscut-o, mai întâi, în calitate de model, rămân nesiguri pe ei când află care este meseria sa adevărată.

Cea de bază.

Așa, în uniformă sau fără, avem de a face cu o persoană despre care putem spune că e multilateral dezvoltată, care-și face bine meseria și la Inspectorat, și în studiourile de filmare.

Avem de a face cu o profesionistă pe care n-o deranjează divergența conceptuală a ceea ce face.

Totul a început încă de când era studentă în anul III la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea Relații Economice Internaționale.

În glumă sau mai în serios, părinții au insistat să frecventeze Catedra Militară, prin urmare, în ultimul an de facultate, timp de trei, luni a fost preocupată de studiul militar.

A îndrăgit din primele zile activitățile la care participa în cadrul Catedrei, respectiv, de aici vine și pasiunea sa pentru tot ceea ce înseamnă dedicație, demnitate, onoare și disciplină.

După finalizarea studiilor, fiind în căutarea unui loc de muncă, a decis să activeze într-un domeniu apropiat pasiunii sale, iar din motiv că Poliția de Frontieră oferă posibilități multiple de dezvoltare în domeniul relațiilor internaționale, a hotărât să depun dosarul pentru angajare.

Încă din perioada adolescenței, cocheta cu ideea de a face modelling, își și imagina o carieră în domeniu.

Cu timpul, prioritățile i s-au schimbat și azi, cu siguranță, poate afirma că, din punct de vedere profesional, este mulțumită cu ceea ce face, iar modellingul a rămas doar la etapa de hobby.

Primește deseori solicitări pentru a participa la diferite ședințe foto, însă acceptă doar pe cele care sunt compatibile cu activitatea sa profesională, având mereu grijă de integritatea imaginii sale.

A participat în diverse proiecte, toate care au legătură cu frumosul, cu evidențierea laturii feminine și care au făcut-o să fie mândră de calitățile estetice pe care le-a moștenit.

Atunci când vorbește despre activitatea sa în calitate de polițist de frontieră, observă fețe surprinse, curioase chiar de faptul că la ai săi 23 ani, angajată în cadrul unei instituții de forță, spulberă mitul precum că domnișoarele înalte și cu un aspect plăcut, de cele mai multe ori activează în domeniul modellingului.

Nu poate spune că o viață în lumina reflectoarelor nu i-ar plăcea, dar, dacă ar fi să aleagă între cele două, ar alege cariera de polițist de frontieră.

Foto: arhiva personală, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, NUNTA by AURA

 

Urcă în rețeaua COOL