Bisanne de Soleil
Femeia e ca inghetata: daca nu o maninci repede, se topeste

În cazul său, aparențele nu înșală, dar mai ascund câte ceva. Adică, în spatele frumuseții sale fizice aparente se mai ascunde și ceva în plus.

Mai exact, se ascunde și un om cu bun simț, dar și un profesionist care știe exact ce are de făcut în toate domeniile sale de activitate.

Da, sunt mai multe, pentru că Nadinn Ojog este model, antrenor şi videoblogger, toate aceste activități având, într-o oarecare măsură, o tangență cu exteriorul său.

Și cu corpul său, mai exact, care are o contribuție directă în a convinge clientela să apeleze anume la serviciile sale de antrenor personal – dacă ea și-a modelat un asemenea etalon, este posibil să ajute și pe cei ce intră în sala de sport să ajungă la asemenea parametri.

Sau, la parametri aproximativi.

Simplist vorbind, Nadinn foloseşte la maximum toate posibilitățile pentru a-şi menţine şi îmbunătăţi corpul său, dar şi pentru a-i ajuta pe toţi cei care vor să facă exact acelaşi lucru. Nu-și limitează prezența doar în sala de sport – este o prezență publică, apare des pe sticlă, dar și în rubricile mondene. Și în paginile revistelor, cu siguranță, nelipsind din topurile celor mai atrăgătoare și sexy femei din viața publică din Republica Moldova.

E greu să găseşti o singură definiţie legată de ceea ce face Nadinn Ojog la nivel profesional. Antrenor personal la Aquaterra, model, videoblogger, pentru că trebuie să-şi împărtăşească experienţa tuturor doritorilor... Și sportiv de performanță, pentru că participă și câștigă competiţiile de fitness bikini.

Nadinn merită apreciată și felicitată încă pentru un aspect, deosebit de important în lumea sportului pe care îl practică – reușește să rămâne femeie. În ce privește corpul, Nadinn preferă ca el să arate aşa încât să nu depăşească limitele feminității. Să fie puţin reliefat, tonifiat şi sănătos. Fără excese, că dacă nu ești atentă și pui accentul relief, acesta riscă să scape de sub control feminin.

În calitatea sa de antrenor personal la Aquaterra Wellness & SPA, Nadinn antrenează persoane motivate, care ştiu pentru ce au călcat pragul clubului – pentru a obține rezultatul scontat. Nu îi place pierderea de timp, nici să lenevească, preferă să ofere clienţilor atrenamente petrecute cu maximă eficienţă.

Ca și toate fetele frumoase, Nadinn are o problemă în plus – mereu trebuie să demonstreze că are şi alte calităţi în afară de frumuseţe. Ea s-a confruntat cu o asemenea problemă, de aceea mereu încearcă să se descurce singură în orice situaţie, fără pile pentru ochi frumoşi. Doar că nu demonstrează nimic altcuiva – doar sieși, că poate fi puternică şi independentă.

Foto: @aidonera, VIP Magazin, arhiva personală

Urcă în rețeaua COOL