Jules Renard
Barbatul a fost creat inaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cateva cuvinte fara sa-l intrerupa nimeni

Cei care îi aud numele pentru prima dată, de regulă, fac ochii mari, crezând că e o confuzie.

1

Sau că omul și-a luat pseudonim sau nume de scenă.

Bine că nu.

E numele lui, iar ca să mai diminueze din impact și să mai împrăștie din mirarea oamenilor, se prezintă simplu, Dima Cantemir.

N-a scris, încă, Istoria ieroglifică, sau poate nu știm noi, dar se laudă cu alte realizări, chiar dacă nu ține de știință și literatură – tot e legat de frumos și artă.

Arta fotografică.

Practică fotografia preponderent în două domenii: wedding și fashion, dar nu se limitează doar la acestea – atunci când prinde o comandă peste hotare, nu ezită să îmbrățișeze în fotografii cele mai frumoase peisaje și locuri de acolo.

Nu este un simplu fotograf de nunți – un bun maestro trebuie să facă față tuturor imperativelor timpului, să fie la curent cu toate și să aibă o imaginație fără margini.

În general, este de părere că un fotograf este obligat să fie creativ, responsabil, cu simțul umorului necesar pentru a intra ușor în contact cu clientul/modelul.

Un fotograf care se consideră modern, pe lângă toate calitățile enumerate mai sus, trebuie să fie bine informat în domeniul inovațiilor și tendințelor industriei foto, dar și din industria modei, artei, comunicării vizuale.

De exemplu, să meargă la master-class-urile unor fotografi de top, pentru a-și dezvolta vizunile și stilurile de lucru, a afla curente noi ce sunt în trend.

În direcția fashion, Dima are o strânsă legătură cu domnișoara Nicoleta Munteanu. Au mers mai departe la braț, de cum au făcut cunoștință, atât în viața personală, cât și în meserie – acum, fiecare creație vestimentară sau colecție semnată de către Nicoleta are parte de o ședință foto pe care i-o asigură Dima.

Asta înseamnă cuplu – cum în viață, așa și în meserie.

Urcă în rețeaua COOL