Molly McGee
Cind un barbat aduce, fara nici un motiv, flori sotiei sale, exista cu siguranta un motiv

Proiectul travel Unicool prin Lumea Mare!

Proiect care este în pragul unei noi ediții, cu o nouă destinație și cu o formulă nouă. De această dată, autorul și prezentatorul proiectului, Marcel Toma, merge să descopere o nouă destinație împreună cu femeia de afaceri Nata Colesnic și interpreta Nelly Ciobanu.

Destinația - Emiratele Arabe Unite!

La fel, în premieră, noua ediție Unicool Prin Lumea Mare este subtitrată în limba rusă și, astfel, are un target mult mai larg – pe lângă spectatorul vorbitor de română, emisiunea este, acum, accesibilă și pentru vorbitorii de limbă rusă. Inclusiv, pentru spațiul ex sovietic.

După cum și-a obișnuit deja spectatorul, și această emisiune își are începutul acasă – de această dată, Conacul Manuc Bey din Hîncești este destinația locală cu care demarează proiectul. Aici aflați multe lucruri interesante, faceți cunoștință cu tezaurul pe care l-a lăsat Manuc Bey și familia sa, inclusiv fabrica de vinuri din localitate, pe care acesta a întemeiată, al cărei drapel, acum, îl poartă Vinăria Hîncești. Spectatorii emisiunii fac cunoștință cu produsele acesteia, care sunt strâns legate, prin denumiri și concept, cu viața și activitatea lui Manuc Bey.

După partea de acasă, proiectul își mută acțiunea pe tărâmuri de poveste și pleacă spre Emiratele Arabe Unite – destinațiile Dubai și Abu Dhabi. Nu o face pur și simplu, ci prin intermediul companiei Turkish Airlines, pe care o descrie grație incursiunii directorului general pentru Moldova, Abdurahman Yaran, dar și prin ofertele exacte pe care le are compania spre destinația vizată.

De altfel, Turkish Airlines și Vinăria Hîncești vor fi mereu alături de privitorii emisiunii pe tot parcursul acesteia.

Cât despre conținutul emisiunii, prezentatorii acesteia descoperă cele mai frumoase și populare locuri, atât din Dubai, dar și din Abu Dhabi.

Dar, merg și mai departe, cu lucruri mai puțin cunoscute, cum ar fi Dubai Miracle Garden sau Grădina cu fluturi, Palatul Prezidențial sau Luvrul din Abu Dhabi – niște locuri nemaipomenite, dar mai puțin cunoscute de către publicul larg.

De facto, Unicool Prin Lumea Mare este un fel de ghid pentru potențialii turiști, prin care se arată unele dintre locurile care urmează a fi, neapărat, vizitate, că e vorba de raioane ale orașelor sau excursii – Jeep Safari sau plimbarea cu yachtul fiind unele dintre acestea.

O parte componentă a emisiunii este și tema filmării videoclipului interpretei Nelly Ciobanu la piesa I’m a Hero – aceasta a ales Emiratele Arabe Unite ca loc de filmare și alegerea nu a fost întâmplătoare deloc. Locațiile sunt superbe!

Proiectul Unicool Prin Lumea Mare este accesibil atât pe Internet, cât și pe micile ecrane, astfel că prima parte a emisiunii își așteaptă telespectatorul în această săptămână, la un post TV.

Unicool Prin Lumea Mare este un proiect media travel, care apare sub egida companiei de turism Studiterra, are drept obiectiv descoperirea, mediatizarea și popularizarea destinațiilor turistice, spre binele potențialilor călători.

Autorii proiectului, Emilia Orzea, care este și producătorul general al acestuia, dar și Marcel Toma, doresc, astfel, să ofere informații utile și să arate destinațiile turistice astfel încât toți cei care intenționează să călătorească, să știe exact de ce exact urmează să viziteze un loc sau altul și ce au de văzut acolo.

Media

https://youtu.be/loHwdvEu9wM
Urcă în rețeaua COOL