William Shakespeare
Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli

Dacă v-ați făcut niște păreri și v-ați creat niște portrete despre cum sunt sau ar trebui să fie modelele în ziua de azi, caracterul acestui articol vine să le dea peste cap.

Da, e frumoasă, face ce ar trebui să facă un model, dar și ceva în plus, pentru că nu se gândește doar la asta.

Și la asta.

Îţi aduce satisfacţie ceea ce faci? Pe viitor te vezi tot în modeling sau în afaceri ? In care afaceri ? Care domenii?

Munca este energia pasionată pe care o depui în arta care te defineşte.
“Constance Chuks”.

Mereu am făcut doar ceia ce-mi place și ce-mi doresc cu adevărat, căci viața este prea scurtă pentru a-mi irosi timpul înzădar. Cu siguranţă, mă văd, de asemenea, în modeling.

Nu sunt genul de om care să-şi petreacă tot timpul la birou, printre hârtii, mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor şi tind spre o ascensiune în cariera de modelind, dar si în afaceri.

Evident că tind la ceva mai mult și faza cu afacerea este în proces de dezvoltare. Este foarte important să am un orar flexibil, pentru a le reuși pe toate cele propuse.

Ce înseamnă frumusete pentru tine? Si cum esti tu fruumoasă în felul tău? În care fel anume?

Frumusețea este abstractă și nu există o singură definiție. În momente și în locuri diferite, înseamnă lucruri diferite. Poate fi o anume delicatețe și grație, dar poate fi și frumusețea cea pură și divină... frumusetea sufletului!!!

Apreciez persoanele ce radiază din interiorul lor. Cu părere de rău, în zilele noastre, frumusețea sufleteasacă este observată tot mai rar, se dă prioritate altor valori.

Nu prefer să mă autocaracterizez, dar asta nu înseamnă că nu-mi șiu atuurile Sunt minunată și deosebită, deoarece am un suflet frumos, grație educației și valorilor care vin din familie. Știu să dau prioritate oamenilor cu valori și care văd prin tine, care, într-adevăr, știu să prețuiască frumusețea desăvârșită.

Ce-a fost la Miami?

În Miami am fost în postura de Ambasadoare a Rusiei la Queen Beauty Univers 2019. Am fost selectată să reprezint anume această țară deoarece m-am născut în Rusia și pâna la vârsta de 8 ani am locuit la Moscova, posed la perfecție limba rusa... Cred că foarte puțini știu asemenea detalii din viața mea.

America a fost un mare vis din adolescență, cred că cu toții ați vizionat filmele și telenovelele despre Beverly Hills sau Holywood. Având ocazia sa ajung aici, am hotărât să fac o escapadă prin USA…

Trecem la ceva mai personal?

Sunt o persoană destul de pretenţioasă ce ține de bărbați, dacă asta era ținta întrebării. Tocmai de asta apreciez bărbaţii puternici, inteligenţi, romantici, manierati, care să se comporte ca un adevărat gentleman. La fel, care să ştie să se evidenţieze de restul barbatilor şi care ar face orice pentru a mă vedea fericită.

De asemenea, un atribut crucial pe care trebuie să-l deţină e să mă respecte, iar asta ar putea-o face doar un bărbat educat.

Este foarte frumos si apreciabil când un bărbat își tratează cu respect mama, asta spune multe despre educația lui și decide aprecierea femeii, de fapt.

Marca preferată de mașini, prin ce anume te pasionează?

Interesantă trecere de la bărbați la mașini. Firească, de fapt. Evident că mașina pe care o dețin, un “BMW”, este cea mai bună, deoarece este alegerea mea.

Într-un oarecare fel te reprezintă: statut, starea financiară... dar evident că este loc de mai mult.

Am ales-o căci sunt pasionată de viteză.

lidia cebotari

Mai multe din această categorie: « Nadinn Ojog. Body, fitness şi ceva în plus
Urcă în rețeaua COOL