Abraham Lincoln
Nici un barbat nu are suficienta memorie pentru a putea deveni un mincinos de succes

Dumnezeu a fost generos atunci când i-a venit ei rândul.

A înzestrat-o cu numeroase talente. Ea a adunat în palmaresul său ani buni de dans de gală, balet, muzică și pian. Și chiar dacă poate jongla frumos cu toate domeniile, totuși, în viață, vine o zi când trebuie să te îndrepți spre o direcție clară.

Lumea o apreciază pentru personalitate, dar și pentru trăsăturile fizice, cele care o fac demnă să defileze pe podiumuri și să apară pe coperți de reviste. Zicem noi că n-a călcat în zadar pe covorul roșu de la Cannes...

Ești licențiată în Drept, conduci o școală de dans, faci modelling de la ocazie la ocazie... Știi exact ce vrei să faci? Sau de toate câte puțin?

Eram implicată în mai multe activități, fiindcă eram în perioada studenției. Dar, odată cu finalizarea acesteia, nu mai dispun de prea mult timp liber.

În prezent, activez ca și consilier juridic în cadrul unei companii ce se ocupă cu vânzare de echipament medical pe plan internațional.

Coregrafia, make-up-ul, ocupă locul doi în lista priorităților mele, iar model sunt în cazul în care mă contactează un brand pentru a mă filma într-un spot publicitar sau videoclip muzical.

Te interesează politica? Ai și făcut primii pași... Nu e pentru tine?

Politica stă undeva pe raft în dormitor, contemplând asupra viitorului. La vârsta de 20 de ani am fost numită Președinte al Ligii Studenților în cadrul unui partid politic – o experiență de neuitat, care mi-a deschis foarte multe uși. În ultimul an de facultate, am desfășurat practica de licență în Parlament.

Politica e o luptă continuă pentru putere, ea implică multă responsabilitate și sacrificii. Pentru viitor am alte planuri, dar, niciodată nu spune niciodată...

Ai călcat pe covorul roșu de la Cannes... Care au fost senzațiile?

Senzațiile sunt de nedescris.

Fiecare zi petrecută acolo avea o agendă a sa, începând cu micul dejun și finalizând cu cina la restaurantele premiate cu stele Michelin. Organizatorii Festivalului s-au ocupat și de transferul tuturor invitaților de la aeroport, rochii, tuxedo, make-up și hair dressing, deci ne-au răsfățat la maxim.

Cel mai mult mi-a plăcut ceremonia de închidere a Festivalului, unde ne-am distrat alături de Cate Blanchett, Kristen Stewart, Penelope Cruz, Spike Lee, Javier Bardem, Gary Oldman, iar Michel B. Jordan mi-a spus că-i place rochia mea. Cu siguranță, voi mai ajunge acolo!

Dacă tot vorbim de Cannes, pe unde ai mai pășit în lume și ce amintiri ți-au lăsat locurile?

Îmi place foarte mult să călătoresc și o fac destul de des.

Astfel, am cutreierat pe străzile mai multor orașe din Franța, Italia, Olanda, România, Ungaria, Ucraina, Austria, Cipru ș.a.

Ultima călătorie a fost de curând, în Malta – o țară europeană unde fiecare clădire și colț de stradă are o istorie deosebită.

Prima oprire a fost în orașul St. Pauls Bay, pentru a ne fi mai ușor să ajungem la cele două mici insule Gozo și Comino, iar în ultimele zile am stat în Valletta, capitala Maltei, care mi-a plăcut cel mai mult.

Și, desigur, nu pot să nu menționez plajele, care sunt pur și simplu rupte din povești, apa mării fiind foarte caldă și curată datorită faptului că nu întâlnești nisip, ci pietre.

Recomand cu mare drag, chiar și pentru vacanțele cu familia.

alina alexei

Prin ce este importantă pentru tine o călătorie? Pentru ce mergi în alte locuri? Care îți sunt așteptările?

Iubesc priveliștile frumoase care îți taie respirația, bucătăria gustoasă și vinurile bune.

Acestea reprezintă criteriile de bază în alegerea unei destinații.

Călătoriile sunt cele mai grozave fapte pe care le poți face pentru a te înfrunta cu noul, a-ți schimba perspectivele și a-ți lărgi orizonturile.

Ele sunt una dintre metodele pe care le avem pentru a ne conecta cu lumea, dându-ne seama de diferențele dintre noi și a învață din ele.

Absolut nimic nu bate experiența reală de a lăsă natura să te surprindă cum nu ți s-a mai întâmplat niciodată înainte.

Oricine trebuie să călătorească, indiferent de vârstă, gen sau situație financiară. So, just go ahead!

Alina Alexei

Text: Marcel Toma

Foto: arhiva personală

Mai multe din această categorie: « NELLY CIOBANU Ambasadoarea
Urcă în rețeaua COOL